___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
djokonda napisao:Ne znam kako da nazovem drugacije to sto svi misle da su mladi Dzordani pa igraju 1 na 5 i ako dobiju drugacija upustva sa klupe. Pre koje kolo,Milojevic pozove pik sa Zagorcem na TO,Djokovic prenese loptu i opali za 3 u 5s napada i baci airball.. Musidi nijednom nije napravio ekstra pas ove godine ka slobodnom saigracu,on se dize za tri sta god da se desava. O nezalaganju u odbrani bi tek moglo.. Jeste ovo strasno mlada ekipa,ali je i ekipa gde svako gleda samo sebe.Zex88 napisao:Bahatost i neinteligencija..što bahatost?
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
rudonja napisao:Moze li mali opis utakmice da znam da li da gledam reprizu?bio sam na utakmici, pisem u toku dana detaljno
Pri moru uprav srpskih strana,
u pržinah pusta žala
leži Troja ukopana,
od grčkoga ognja pala
///////////////////////////////////////////////////////
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Zex88 napisao:Jbg...Mušidija moraju da trpe jer je projekat (one and gone najverovatnije) i od toga klub živi. S druge strane, ne mislim da je Đoković opalio tu trojku iz bahatosti nego pre zato što im pik nije prošao (nije napravljen switch koji je Miloje hteo) jer je Đokovića igrač branio ispod bloka...karakteristika Megin igre u napadu je jednostavnost i sloboda da se šut uzme kada ga protivnik dozvoljava...u svakom slučaju izbegavanje pozicionog napada u kojem se klinci ne snalaze što je i razumljivo. Što se odbrane tiče, ja ne vidim nezalaganje (uglavnom se svi trude da je igraju agresivno) mada nediscipline ima.djokonda napisao:Ne znam kako da nazovem drugacije to sto svi misle da su mladi Dzordani pa igraju 1 na 5 i ako dobiju drugacija upustva sa klupe. Pre koje kolo,Milojevic pozove pik sa Zagorcem na TO,Djokovic prenese loptu i opali za 3 u 5s napada i baci airball.. Musidi nijednom nije napravio ekstra pas ove godine ka slobodnom saigracu,on se dize za tri sta god da se desava. O nezalaganju u odbrani bi tek moglo.. Jeste ovo strasno mlada ekipa,ali je i ekipa gde svako gleda samo sebe.Zex88 napisao:Bahatost i neinteligencija..što bahatost?
Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
MileBL napisao:Za Jarmaza odavno razno razni ljudi iz kosarke pisu da nije narocito inteligentan igrac, a sa druge strane jedni ga jos uvjek ubrajaju medju talente i ocekuju od njega da nesto napravi u karijeri.Dečko je talentovan jer ima atleticizam koji se jako retko nalazi kod belih igrača, a pri tom je tehnički potkovan igrač...to je retkost i mnogo se ređe nalazi nego intelegentan igrač (puna je advokatska komora bivših solidnih juniora koji prosto atletski nisu za vrhunsku košarku). Dečko u svakom slučaju nije Teodosić ili Marković, ali nije ništa neintelegentniji od npr Nedovića ili Dangubića. Evropska košarka može da se približi američkoj tek kada se evropski igrači atletski približe NBA jer je tu razlika najveća...nikada Evropa neće prismrdeti NBA ako bude se oslanjala na igrače poput Rebića nego samo ako bude maksimum izvlačila iz klinaca poput Jaramaza, Nedovića, Dangubića, Simanića...Uostalom, videli smo u finalu OI kako Teo izgleda protiv ozbiljne NBA odbrane.
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]