Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Ма ко да верује том покварењаку!
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Poska napisao:Па оно јесте тако, али ја још чекам велики бум. А и не капирам улогу тренутну Картмена, није ми то он, мора да има неки плот твист за њега.
Pa prosle sezone im je bio slab taj bum, valjda ce ove sezone valjati.
Koliko je Cartman imao dominacija u jednoj ili par epizoda, ovde previse fali.
Bilo je genijalnijih prica spakovanih u jednu epizodu nego u celu proslu sezonu.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Poska
Да ли је гледао неко Стадо?

Планирам да идем па да видим какви су утисци.

Синоћ сам гледао Фантастичне звери и где их наћи, то је као шта је било пре Хари Потера. Ништа специјално филм, пре свега очекивао сам више повезаности са ликовима из Хари Потера(са професорима или родитељима од ликова), али чуо сам да је ово трилогија, па ћемо видети. Можда зато што је радња у овом делу смештена у Америку, главни лик је Британац, који је био ученик Хогвортс школе, али је избачен. Видећемо остале делове.

Eдит: Како вам се чини ова сезона ВД-а? Мислим после прве епизоде морам признати да сам очекивао више. Чак сада и не очекујем да се сукоб догоди уопште у овој сезони. Оно што се већ сада назире је како ће изгледати контра удар, нарочито после ове последње епизоде. Удружиће се врв са Хилтопом и са оним краљевством, а или ће оне жене да им помогну или ће да им одузму оружје јер оне сада једине поседују велику залиху. Једино што ће се између тога десити неги глуп потез, врв Риковог сина.
Korisnikov avatar
By Pavac
Odlgedao sam u zadnjih par dana sva 3 dela filma Goal, i ranije sam gledao ali sam uvek nešto prekidao i nikako da završim...
Goal 1 odličan, velika motivacija za rad i trud u bilo čemu
Goal 2 takođe dosta dobar
i onda jedva se dočepam goal 3 i potpuno razočarenje... Dosta likova iz prva 2 dela su samo odjednom nestali, fudbala skoro više uopšte nema, sve se odvija van terena a karijera glavnog lika se uopšte i ne spominje, zapravo jako malo ga i vidmo...
Našao sam neke trejlere za goal 4 ali mislim da su fake... :hand:
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Odgledao seriju Most (skandinavsku, originalnu verziju). Odlična krimi serija sa izuzetno upečatljivim likovima. Naročito je glavni lik zanimljiv.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od MookieBlaylock u Ned Dec 04, 2016 1:02 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lucky
MookieBlaylock napisao:Odgledao seriju Most (skandinavsku, originalnu verziju). Odlična krimi serija sa izuzetno upečatljivim likovima. Naročitomje glavni lik zanimljiv.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Odlicna serija. Ja sam odgledao 1. i 2. sezonu, a 3. nikako da stignem. Svedjanka (policajka) je kul lik.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Most je odlican. Bar prve dve sezone. Jel Treca uopste izasla, nisam ispratio... Kako su resili situaciju sa glavnim muskim likom, pojavljuje li se?

Sent from my HUAWEI Y625-U21 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Gaja
Poska napisao:Да ли је гледао неко Стадо?

Планирам да идем па да видим какви су утисци.

Синоћ сам гледао Фантастичне звери и где их наћи, то је као шта је било пре Хари Потера. Ништа специјално филм, пре свега очекивао сам више повезаности са ликовима из Хари Потера(са професорима или родитељима од ликова), али чуо сам да је ово трилогија, па ћемо видети. Можда зато што је радња у овом делу смештена у Америку, главни лик је Британац, који је био ученик Хогвортс школе, али је избачен. Видећемо остале делове.
Gledao i ja fantasticne zveri, mada nisam ljubitelj Potera. Imalo u filmu kao neke akcije i preokreta ali opet sam se nekako smorio.
Ko hoce da gleda bolje da saceka torent, ne isplati se bioskop.

Jel gledao neko "Arrival"?
http://www.cineplexx.rs/movie/dolazak/
Korisnikov avatar
By Poska
Ја чекам да видим какав ће бити Асасин крид, ту имам баш велика очекивања, надам се да се нећу разочарати.
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 155
KK Crvena Zvezda 26/27

Пише се свуда да долази Крис Џонс,па ајде да бац[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.