Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
https://twitter.com/alexraskovic/status/782660631602298880 Luka Zoric igrac sedimice u ACB ligi, toliko o brojkama koje tamo igraci imaju.
Korisnikov avatar
By Jomer
Milosavljevic veceras 21, Lucic 10, vidim da niko nije napisao Peno je bio starter za Barselonu ovog vikenda 2 poena, Cvetkovic i Aranitovic po 4 poena, Radicevic 5 poena, Bogdanovic 5, Milosevic 4, Paunic 15, Todorovic 4, Musli 14, Nedovic 13 to je sto se tice nasih u Spaniji
Korisnikov avatar
By Zex88
Gledam Barsu sa Oklahomom,lepo izgleda Peno na terenu..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
By Edibledi
Хвала Зекс, нисам имао појма да се игра.
Пено одличан.
Каква асистенција Клаверу за куцање, иза леђа о паркет!?!
Korisnikov avatar
By skeske
Peno pokazuje talenat na najvisem nivou. Iskreno, bio sam se uplasio da ce jos jedan veliki talenat biti unisten, ali izgleda to dobro.
Korisnikov avatar
By Zex88
skeske napisao:Peno pokazuje talenat na najvisem nivou. Iskreno,bio sam se uplasio da ce jos jedan veliki talenat biti unisten, ali izgleda to dobro.
Isto.. Ja sam ga oduvek gledao kao zamenu za Tea,bas sam se smorio bio kada sam video kako je izgledao na poslednjim turnirima..
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/NBATV/status/783770791611658240
Korisnikov avatar
By dovlimir
ako bi Peno bio i blizu Teu bilo bi to super. ja sam mislio da ćemo poslije Teodosića čekati baš dugo na novog vrhunskog pleja. jedino Ameri imaju luksuz da štancuju gomilu vrhunskih igrača. 3 naša najbolja pleja u istoriji su Slavnić, Đorđević i Teo. otprilike u tom nekom razmaku sam očekivao novu klasu na jedinici, tako da bi to bilo sjajno sa Penom. meni i Radanov ako se profiliše kao plej može postati odličan igrač, kao i Aleksa Nikolić sa Maršala koji isto ima sjajan pregled igre i asistenciju. u principu ima tu još gomila mladih plejeva Micić, Miljenović, Radičević, Jaramaz, pa možda i Rakićević ako ga Radonjić bude vidio na tom mjestu... za neke se već sada zna da će biti solidni igrači kao Micić i Miljenović i ništa preko toga, ali hoću da kažm gdje je kvantitet tu je i kvalitet, a mi nekako imamo genetiku za plejeve.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nasi u KSS trebaju paziti da ga slucajno Spanci ne ugrabe, ja bih ga vec ovo ljeto pozvao na pripreme da malo oseti atmosferu u reprezentaciji i upozna se sa igracima.
  • 1
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • 201
  • 217

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]