Stare teme
Korisnikov avatar
By Lucky
skeske napisao:Covjeku ste se opasno zamjerili u prethodnom periodu, a znamo da taj ne prasta :D

I vi ste mu se svojevremeno zamjerili pa vas je ovih godina provlacio kroz ''toplog zeca''. Mi se nekako jos uvijek otimamo, a sta ce biti na kraju - vidjecemo.
Korisnikov avatar
By Jomer
kad vec postavljavu pitanja, sto lepo ne pitaju u kojem rangu takmicenja su trebali da igraju po statutu KSS kad su promenili ime Radnicki basket u FMP.

a velika sramota za Administratore foruma sto dozvoljavaju da pojedinci ovo podrzavaju ili kao eto koz sprdnju brane ovo urusavanje kosarke u Srbiji, to je samo lice ovog foruma koje ce jos malo pa postati navijacki forum
Korisnikov avatar
By Poska
Ја само опуштено, најдраже ми тренутно што му нико не одговара, а он се тада највише једе, па мора на сваких 5 дана да пише ново, да проба да изазове реакцију, али само ће још више да се једе.

Драго ми је и када видим да људи не сматрају да овакве ствари стварају тензије, али зато не дај Боже да Дубљевић постане помоћни тренер па ту тензије одмах почињу да се стварају.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nema vise tenzija izmedju vas i nas, vi se borite sa Cibonom, Megom, Igokeom za Fiba CL a mi sa Buducnosti i Cedevtom za EL.
Medjusobni mecevi ce biti samo stvar prestiza
Korisnikov avatar
By rudonja
Jomer napisao:kad vec postavljavu pitanja, sto lepo ne pitaju u kojem rangu takmicenja su trebali da igraju po statutu KSS kad su promenili ime Radnicki basket u FMP.

a velika sramota za Administratore foruma sto dozvoljavaju da pojedinci ovo podrzavaju ili kao eto koz sprdnju brane ovo urusavanje kosarke u Srbiji, to je samo lice ovog foruma koje ce jos malo pa postati navijacki forum

e laboriraj :roll: ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
@Jomer

Daleko je ovo od prilike da postane navijacki forum,a to necemo ni dozvoliti.. Treba li samo da podsetim kako je forum sa izgledao u odredjenom periodu? Ovo je sada kamilica.

Sto se tice samog foruma,Rudonja i ja pokusavamo da napravimo brojne novine,a to zahtava ogromno angazovanje i u privatnom zivotu,ako uspemo,verujem da ce biti dosta zadovoljnih.
Korisnikov avatar
By skeske
Jomer napisao:kad vec postavljavu pitanja, sto lepo ne pitaju u kojem rangu takmicenja su trebali da igraju po statutu KSS kad su promenili ime Radnicki basket u FMP.

Ovo je pretpostavljam upuceno meni. Nemam ti ja druze veze sa Covicem niti Partizanom. Covic me zanima isto koliko i radnicki nemiri u Burkini Faso. Ako se ne smijem nasaliti onda jebiga, nismo ovdje da se ponasamo kao na sahrani. Mislim, istina je da ste mu se zamjerili u vremenu kad ste imali neke stvari u svojim rukama koje sada on ima i da sada ima pik na vas i da ce ovo uvijek raditi jer je takav, ali kakve to veze ima sa ovim forumom i sa mnom konkretno? Opusti se malo.
Meni licno kao simpatizeru KKCZ su bitne dvije stvari, da su ljudi kao sto je Radonja i Dzile na klupama ovih klubova i da su npr kapiteni Mitrovic i Andric. Ili Mitrovic i Marinkovic.
Pretpostavljam da ce sledeci kapiteni biti Guduric i Marinkovic opet kod vas, to volim da gledam, normalne momke koji su drugovi i zdravu atmosferu medju njima.
Zestoke igre ce uvijek biti, ali kad znas da je to sve samo igra onda nista drugo nije bitno.
Korisnikov avatar
By Jomer
evo samo jedan primer, idealizuje se delo NC i to je sve sala ok kao smekerski moze mu se, ali ovo sto se desava sa saopstenjima .... zdrav razum, treba da postoji osuda, a sa druge strane kada je bila prica o DV, i tadasnjim desavanjima, ko je pokusao da opravda kao sada ovo stavljan je ovde u izolaciju, bilo mu je objasnjeno da to nikako nije ispravno, samo se setite forumasa @NEnad1, i kako su se moderatori i ostali forumasi odnosili zbog njegovog stava prema DV, a sada vidimo isto to na drugoj strani i gleda se kroz prste, i onda ovo sto je napisao @Poska, pojavila se poluinformacija za Dubljevica i to je odmah faktor destabilizacije kosarke, neredi u najavi, a sve ovo sto se desava predhodnih dana sa ovim nakaradnim saopstenjima je kamilica? to je sprdnja zli grobari ne vole gospodina , sve je to plod izmisljotine i bujne maste

za kraj strasno mi je krivo sto nema arhive starog foruma, bio sam medju prvima koji se registrovao na isti, i sta sam tada 2009 pisao za lik i delo, da ne ispadne sada evo ga ovaj rusi nam snove, prica sada zbog Cz i drugih prica

@Skeske da sam mislio na tebe direktno odmah bi ti odgovorio, ovo je u globalu

sada kada si napisao ovo kazes imali neke stvari u svojim rukama, napisi lepo koje

a ja tebe da pitam u tom periodu kad smo imali stvari u svojim rukama

Ko je vodio glavnu rec za JAdransku ligu?
Ko je vodio glavnu rec za mladje kategorije?
ko je transformisao klubove, zatvarao i otvarao iste?

ja jedino sto vidim gde smo se mi zamerili izgleda da je taj F4, i da pojedinci nemogu da predju preko toga
Poslednja izmena od Jomer u Čet Sep 15, 2016 9:18 pm, izmenjeno 3 puta ukupno.
Korisnikov avatar
By skeske
Evo da ne nastavljamo, izvinjavam se sto sam se nasalio. Toliko od mene na ovu temu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Veruj mi iskreno,nijedno saopstenje nisam procitao koje je izbacio Fmp,a tek mi ne pada na pamet da se ovde bakcem sa istim. Da,ovo je kamilica(na forumu),jer smatram da smo dovoljno zreli da na nebitne strane ne reagujemo uopste. Dugo si ovde,secas se ratova i svadja forumasa,vredjanja,banovanja,pogrdnih nazivanja itd.
Ne znam ko ovde dize u nebesa Covica,ali baviti se trivijalnim stvarima,pisati neke osude,a dovoljno dugo pisemo ovde da znamo sta mislimo o nekim ljudima i njihovim postupcima nema svrhe.. Ako budemo pisali o tome,e onda idemo u navijacki forum..Ide se na pudlicu,mafijasa,itd..

Послато са ALE-L21 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 26

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]