- Čet Sep 15, 2016 9:02 pm
evo samo jedan primer, idealizuje se delo NC i to je sve sala ok kao smekerski moze mu se, ali ovo sto se desava sa saopstenjima .... zdrav razum, treba da postoji osuda, a sa druge strane kada je bila prica o DV, i tadasnjim desavanjima, ko je pokusao da opravda kao sada ovo stavljan je ovde u izolaciju, bilo mu je objasnjeno da to nikako nije ispravno, samo se setite forumasa @NEnad1, i kako su se moderatori i ostali forumasi odnosili zbog njegovog stava prema DV, a sada vidimo isto to na drugoj strani i gleda se kroz prste, i onda ovo sto je napisao @Poska, pojavila se poluinformacija za Dubljevica i to je odmah faktor destabilizacije kosarke, neredi u najavi, a sve ovo sto se desava predhodnih dana sa ovim nakaradnim saopstenjima je kamilica? to je sprdnja zli grobari ne vole gospodina , sve je to plod izmisljotine i bujne maste
za kraj strasno mi je krivo sto nema arhive starog foruma, bio sam medju prvima koji se registrovao na isti, i sta sam tada 2009 pisao za lik i delo, da ne ispadne sada evo ga ovaj rusi nam snove, prica sada zbog Cz i drugih prica
@Skeske da sam mislio na tebe direktno odmah bi ti odgovorio, ovo je u globalu
sada kada si napisao ovo kazes imali neke stvari u svojim rukama, napisi lepo koje
a ja tebe da pitam u tom periodu kad smo imali stvari u svojim rukama
Ko je vodio glavnu rec za JAdransku ligu?
Ko je vodio glavnu rec za mladje kategorije?
ko je transformisao klubove, zatvarao i otvarao iste?
ja jedino sto vidim gde smo se mi zamerili izgleda da je taj F4, i da pojedinci nemogu da predju preko toga
Poslednja izmena od Jomer u Čet Sep 15, 2016 9:18 pm, izmenjeno 3 puta ukupno.