Stare teme
By Edibledi
Мега победила румунски Клуж 97-91.

Спасојевић 20 поена, 10 скокова
Каба 12 поена, 12 скокова
Мушиди 16 поена, 5 скокова, 5 асистенција
Јарамаз 16 поена
Милисављевић 12 поена
Тејић 10 поена, 7 скокова, 7 асистенција
Симић 6 поена, Симеуновић 4...
By Edibledi
Bešiktaš trojkama "slomio" Megu

Košarkaši Mega Leksa su izgubili prvi meč u pripremnom period pošto je turski Bešiktaš slavio sa 95:89 (24:16, 28:29, 16:21, 27:23).
Mega se u Železniku nekoliko puta vraćala iz dvocifrenog rezultatskog deficita, ali su gosti iz Istanbula pogodili tri trojke u samom finišu i tako overili trijumf.

Najefikasniji u redovima Mege su bili Zagorac i Spasojević sa po 21 poenom, Jaramaz je upisao 16 pogodaka a Kaba 15, dok je Vladimir Štimac ubacio 14 za Bešiktaš

Naredni meč Mega Leks igra u utorak od 19 časova u hali FMP u Železniku protiv ruskog Zenita.

Mega Leks: Simić, Zagorac 21 (10 asistencija, 7 skokova, indeks 32), Milisavljević 2, Đoković, Jaramaz 16 (6 asistencija i 6 skokova), Simeunović 5 (6 skokova), Spasojević 21, Kaba 15 (10 skokova), Pavlović, Mušidi, Tejić 9.

Bešiktaš: Edge 11, Guler 15, Klark 10, Taskiran, Vejsesoglu 2, Štimac 14, Tompson 8, Rol 10, Sanli 13, Stroberi 7, Vims 2, Karaman 3.
By podgorica
Spasojevic u ovoj predsezoni uz Zagora ponajbolji igrac Mege. Cudi me to iskreno, nije mi pokazivao nista specijalno dok je igrao za Sutjesku.
Korisnikov avatar
By skeske
I Srbin i Crnogorac. Inace me bas cudi njegov napredak, mislio sam da mogu procijeniti igraca, ali nidje veze ovaj put. Svaka cast za momka.
By luki
[quote="skeske"]I Srbin i Crnogorac. Inace me bas cudi njegov napredak, mislio sam da mogu procijeniti igraca, ali nidje veze ovaj put. Svaka cast za momka.[/quote]

Sta znaci to, nikako mi nije jasno ma koliko god i ko god pokusao to da mi objasni i da me u to ubedi.Je li to ono po potrebi, do god imam korist onda sam Srbin /kada me razvijaju kao kosarkasa/ a posle sam Crnogorac/kada treba nesto da pruzim/. I jedan off, kako to da crnogorci samo sportistima dozvoljavaju dvojno drzavljanstvo a obicnim smrtnicima ne, pa tako moja daljnja sestra udata u CG deset godina ne moze da dobije njihovo drzavljanstvo dok se ne odrekne Srpskog?
Korisnikov avatar
By rudonja
Iz cisto politickih razloga, jer bi se nezavisnost CG svela na apsurd onog trenutka kada bi cca 400 000 ljudi apliciralo za dvojno drzavljanstvo. Srbija ima rezim dvojnog drzavljanstva sa prekookeanskim zemljama, a nema sa CG. To dosta govori o Crnoj Gori.

Sve ostalo je za Svastaru.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]