Stare teme
Korisnikov avatar
By Drex
je l ovo Koprivica out zbog povrede ili...? Zna li neko koji je tip igrača ovaj Tanasković, po brojkama se čini da ima finu ulogu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Tanaskovic je neka cetvorka... Nisam ga gledao prosle godine, pa ne znam koliko je napredovao, ali u principu nema neki sut, mada moze da pogodi kad je sam. Ume da napdane i licem i ledjima, mada ni jedno ni drugo ne bas impresivno. Fizicki ok, ali ne i impresivan. Sve u svemu u mladjim kategorijama onako solidan u svemu, ali nista toliko dobro da ti bas privuce paznju.
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.zurnal.rs/kosarka/partizan/3 ... iv-mornara

У петак играмо са Клужом у Бг-у, Бирчевић ће се прикључити екипи ускоро, добио је мало одмора. Робинсон није играо ова 2 меча, вероватно ради по посебном режиму.
Korisnikov avatar
By Jomer
Drex napisao:je l ovo Koprivica out zbog povrede ili...? Zna li neko koji je tip igrača ovaj Tanasković, po brojkama se čini da ima finu ulogu
ja mislim zbog povrede, video sam na onim klipovima sa zlatibora da sedi dok ostali treniraju
Korisnikov avatar
By djordjino94
MILOS OBILIC napisao:
BBBbbb napisao:Pa iskreno ne znam koliko visinske pripreme imaju znacaj za ligaska takmicenja.
Ne znam koliko mogu da pomognu vrhunskim sportistima, ali amaterima definitvno mogu. Znam da su igraci koji su zimus odradili pripreme u sumi na Letnjikovackom brdu mnogo bolje igrali za Livade i imali vise snage, nego oni sto nisu dolazili.
Da ne odem u aut, zavrsicu sa ovim i cestitam vam na Bircevicu srebrnom Olimpijcu. Ipak morace on puno da radi da bi zadrzao status reprezentativca. Pre svega da popravi skok, jer ne smeju da ga naskacu nizi igraci, a on je visok oko 209-211 cm.
Sta sve ljudi ovde pisu :doh:... neznam kome bih oskara, nasim dusebriznicima ili komsijama, zabrinutim nad nasom sudbinom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
djordjino94 napisao:
MILOS OBILIC napisao:
BBBbbb napisao:Pa iskreno ne znam koliko visinske pripreme imaju znacaj za ligaska takmicenja.
Ne znam koliko mogu da pomognu vrhunskim sportistima, ali amaterima definitvno mogu. Znam da su igraci koji su zimus odradili pripreme u sumi na Letnjikovackom brdu mnogo bolje igrali za Livade i imali vise snage, nego oni sto nisu dolazili.
Da ne odem u aut, zavrsicu sa ovim i cestitam vam na Bircevicu srebrnom Olimpijcu. Ipak morace on puno da radi da bi zadrzao status reprezentativca. Pre svega da popravi skok, jer ne smeju da ga naskacu nizi igraci, a on je visok oko 209-211 cm.
Sta sve ljudi ovde pisu :doh:... neznamkome bih oskara, nasim dusebriznicima ili komsijama, zabrinutim nad nasom sudbinom.
Tacno se vidi da ne znas da se ne znam pije odvojeno, a hoces da kritikujes druge ljude. :D
Korisnikov avatar
By Poska
Партизан - Клуж 26.08. 18:30ч
Партизан - Олденбург 28.08. 18:30ч
Партизан - Бешикташ 02.09.
Партизан - Стеауа 05.09.

Ово су нам пријатељски мечеви.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1897/dva-g ... e-sampiona

Slika
Korisnikov avatar
By Karaburac
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1898/uspes ... otiv-kluza

Odigrali smo danas nereseno sa Kluzom, nije bilo produzetaka... Koliko sam skontao Pejic i Pot su na probi, e sad dok o Potu znam manje vise sve, o Pejicu ne znam ama bas nista, pa bih bio zahvalan ako neko ima neku informaciju o kakvom se igracu radi? Tanaskovic, bar po poenima izgleda dobija sansu. Ipak, verovatno kad krenu takmicarske utakmice i na njegovo mesto dodje Bircevic on parketa nece videti. Bilo bi super kad bi uspeli da posaljemo njega i Slobu negde da se kale u KLS.
By Edibledi
Karaburac napisao:http://kkpartizan.rs/sr/vest/1898/uspes ... otiv-kluza

Odigrali smo danas nereseno sa Kluzom, nije bilo produzetaka... Koliko sam skontao Pejic i Pot su na probi, e sad dok o Potu znam manje vise sve, o Pejicu ne znam ama bas nista, pa bih bio zahvalan ako neko ima neku informaciju o kakvom se igracu radi? Tanaskovic, bar po poenima izgleda dobija sansu. Ipak, verovatno kad krenu takmicarske utakmice i na njegovo mesto dodje Bircevic on parketa nece videti. Bilo bi super kad bi uspeli da posaljemo njega i Slobu negde da se kale u KLS.
Не знам га ни ја али сам наишао на ово:

http://volimpartizan.rs/kk-partizan-okk ... rali-2257/

U prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama na Kopaoniku, crno – beli su savladali ekipu OKK Beograda rezultatom 110 – 59, poluvreme 43 – 25. Trener Džikić je dao priliku svim igračima.

Što se tiče pojedinačnog učinka, lista strelaca je sledeća :

Hatcher-12, Ratkovica-8, Jovanović-2
Karahodžić-14, Tanasković-17,
Marinković-15, Majstorović-4,
Andrić-8, Pejić-11, Luković-13,
Pot-8
Pored Stefana Pota, igrao je za Partizan i Dejan Pejić, bek rođen 1993. godine. Visok je 196 cm, a prethodne dve sezone je proveo u Portugalu.
Partizan sutra ponovo igra, ovaj put od 19 h, sa boljim iz duela čačanskog Borca i barskog Mornara.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 178

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]