Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Једва сам чекао ово лето, и због кондиционог и нисам успео да га дочекам. Надам се да му је и тај брат добар.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma bice to ok, najvaznije je da krecu svi na vreme sa radom. Ok, Birca ce kasniti, ali njemu je oprosteno. Ne secam se kad smo imali oformljen tim u ovo vreme, ima dovoljno vremena da se radi na svemu. Jel se zna kakvi su nam planovi za pripremne utakmice?
Korisnikov avatar
By Poska
Када будем знао за припремне мечеве написаћу, мада ће неки сигурно бити затвореног типа. Нису ту Бирчевић, Врабац и Карахоџић(ова двојица су са БиХ, неки квалификациони турнир). До 1-ог августа ће сви бити ту. Данас стиже и Робинсон.

То за Раковића ја мислим да је тешка глупост, повезује се сваке године, али мислим да ни ове није ништа озбиљно. Речено је да ће се странац на 5 тражити ако се буде имало новца.

Едит: Стигао је и Робинсон.
https://twitter.com/IamFR5/status/764116741823799296
Korisnikov avatar
By Poska
То нисам знао.

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1893/pismo ... -bertomeuu

Сами смо затворили врата за Ел, само чекам да остану Шпанци, као и остали клубови из аба лиге, па да онда буде јасно да регистровање играча и страх за репрезентацију су били само параван, уцена је била друге врсте.

Много тога бих сада написао, али нека, сачекаћу да видим шта ће бити са Ек, па ћу онда да изнесем своје мишљење.

Едит: Имаће ово итекако утицај и на људе, на посету... Тренер, па Ек, никада неће стати, али нема ко то да схвати! Заборавио сам и потпредседника...
Korisnikov avatar
By BogdanB
Znaci nista od onoga kako ce da idu na sud ako treba.
Sto kaze @Poska, prvo Dule, Mica Beric, Ek I brojimo dalje.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
By DonBrodka
E, sada bih svašta napisao o našem predsedniku, pa nek me izbace odavde. Odustali smo od evrokupa, tačno se sve radi kako bi nas uništili... Da sam na mestu ovih igrača sto su dosli odmah bih napustio klub, pa nek igra Pekovic u pauzama zidanja u Čajetini....

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 178

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]