Poska napisao:Напуштају нас Едо и Цветковић. Тако је јавио сада Ђорђе Матић, а и она што се не спомиње, каже да су тражили раскиде уговора. Ако траже раскиде уговора, ми ћемо имати проблема са Едом, јер му се дугује солидан новац колико сам чуо.
Едо изгледа у Банвит, Цветковић у Манресу(тамо је и Аранитовић ваљда). То је исто сада јавио Матић, али он није написао да су тражили раскиде уговора.
Мислим ако Едо оде, то је врх, имао би највећи уговор у овој сезони. Цветковић вероватно неће да буде 2-ги плеј, што је ок са његове стране, мада није он за првог плеја никако. Сада крећемо значи да тражимо и резервног плеја, а сада нам треба домаћи.
Mislim da Cvetkovic nece da ga zavlace za pare... sto je ocigledno problem u klubu...
Ulazi u godine, vec se afirmisao, i treba nesto da zaradi... a u Partizanu kintu videti nece...
Nije svetska klasa..., ali mi boljeg backup playa sigurno necemo dovesti...
Partizan je od drzave ostavljen da se ugasi... ali polagano... da Zvezda ima fiktivnog konkurenta...bar na papiru...
Pitanje je dokle ce Pekovic da daje pare..., a da ga pri tome pljuju i razvlace po novinama i forumima...
Zahvaljujuci njemu klub je opstao...pa mi smo vec preziveli klinicku smrt...
Pitanje je i dokle ce Dzile da ima strpljenja... jer neke strategije kako obezbediti finansije ocigledno nema...
Privatizacija... mrtvo slovo na papiru... jer zakon nije predvideo nikakve olaksice za one koji ulazu u sport...
To jeste jedino resenje, ali ne vidim ko u Srbiji ima para za ipak skupu igracku...(bar 4-5 mil godisnje...), a da ne pricam da bi takav bio na crnoj listi ...
Jos nam samo fali da klub preuzmu botovi tipa Vazura i njemu slicni... bolje da se dostojanstveno ugasimo...
Vujosevic vise nije trener Partizana!