Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lucky
milanezija napisao:To i mene kopka, prvo ko ga je uopste kastrirao, a drugo sta je to cuo iz vatre. Jel jos neko ocekuje sad susret Arje i Mel u recnim zemljama? Mel se uputila ka jugu, a rekla joj je da ce se sresti opet. Mozda se Arja zaputi ka Vinterfelu onda. Ja ocekujem da se obe sretnu sa bratstvom i da naprave cudo sa svim Frejevima sto su tamo ostali, a bar njih ima mali milion

I da ne zaboravim, jel neko skontao lorda Persija iz Crne guje, kao Glovera.
+1
Korisnikov avatar
By The Answer
milanezija napisao:To i mene kopka, prvo ko ga je uopste kastrirao, a drugo sta je to cuo iz vatre. Jel jos neko ocekuje sad susret Arje i Mel u recnim zemljama? Mel se uputila ka jugu, a rekla joj je da ce se sresti opet. Mozda se Arja zaputi ka Vinterfelu onda. Ja ocekujem da se obe sretnu sa bratstvom i da naprave cudo sa svim Frejevima sto su tamo ostali, a bar njih ima mali milion

I da ne zaboravim, jel neko skontao lorda Persija iz Crne guje, kao Glovera.
Bio mi je poznat ali tek kasnije sam skontao glumca, za Arju se slazem a za Varisa
https://www.youtube.com/watch?v=NTgiPmG7OLE
Korisnikov avatar
By Poska
Мислим да је Варис један од бољих ликова у серији. Вагао је која је најбоља опција за све, и схватио да је то Дени, под све мислим на људе.

Што се тиче Ајре, гледао сам њен списак. Мелисандра је на њему, али и она двојица што је Псето наишао на њих и тражио да убије оне све(једног је већ био убио, али је он оживео). Њих двојица, па и Псето, а и Мелисандра су за сада на путу Ајре. Некако мислим да Псета убити неће(јер мислим да ће Псето убити Планину, некако иде ка томе све, или да ће у тој борби обојица погинути), али да ће ону двојицу и Мелисандру(мада опет она двојица се клањају оном богу светлости или ватре како већ, а Мелисандра иде ка њима)... Можда се и не сретну сада.

Не знам, али делује да нисмо видели ни последње од оног лика што је обучавао Ајру, некако онакав растанак када му је рекла да није нико, ми је деловао као да је он то очекивао, али да је хтео да је научи.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Ej, super su vam GOT postovi :clap: . Bolji ste od ovih gejeva, majke mi:
Slika

Nego, spominjao je Lucky svojevremeno seriju "Korijeni" (svi smo je zapamtili tako, u ijekavici :) ). E, sad vidim da večeras, u 20.35 na HBO3, počinje rimejk serije. Moram gledati.
Slika
Korisnikov avatar
By Lucky
Dobrodosao natrag, matori!
Prvo, hvala na podsjecanju da je dostupna 3. sezona Peaky Blinders. Vec skinuta i spremna za gledanje.
Na zalost, nemam HBO, pa cekam tvoje prve utiske za Korijene pa da se sutra bacim na skidanje. Sudeci po traileru, moglo bi ovo biti bas dobro.
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=airEw5tG9eo[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By The Answer
Sta si cekao do sad nesreco? Cisto provere radi, jesi li gledao The usual suspects I The Shawshank Redemption? Ako nisi aj odma'!
Korisnikov avatar
By Lucky
The Answer napisao:Sta si cekao do sad nesreco? Cisto provere radi, jesi li gledao The usual suspects I The Shawshank Redemption? Ako nisi aj odma'!
Uuuu, obavezna lektira.
Poceo gledati seriju Rectify jer naletih da je producirala ista ekipa kao i Breaking Bad. Odgledao do sad prve 3 epizode 1. sezone i malo mi previse usporeno za sada mada ima elemenata zapleta u nastavku. Ako je ko gledao da napise vrijedi li istrajati?
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ne znam ni ja sta sam cekao. Lakse mi da odem u bioskop da pogledam, nego kuci, ne znam ni ja sto. Tamo me niko ne dira :D
Kuci jedino sto gledam kada vidim nesto na tv-u. Ovako da skinem, nesto se slabo desava. Nisam gledao te filmove :D
Vidim spominju na svastari Chasing Amy, a video sam da imaju lezbejke, to je isto obavezno :lol:

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By djokonda
Izgleda da HBO ima novo remek-delo kada su u pitanju mini-serije. U pitanju je The Night Of (naši preveli: Kobna noć), daje se ponedeljkom, u terminu GOT. Za sada bile dve epizode i nisam trepnuo dok sam gledao...gluma, scenario, kinematografija. Zanimljivo je to što je ulogu koju igra Džon Turturo trebao izgleda da igra pokojni Džejms Gandolfini, koji je potpisan i kao izvršni producent serije. Izgleda da je u pitanu drugačiji pristup kada su u pitanju policijske serije tipa Law&Order gde se cela sezona bavi jednim slučajem što daje mogućnost autorima da bolje razrade likove i priču. Inače serija je rimejk BBC-eve serije Criminal Justice koju nisam gledao. Ponavljam, režija, scenario i gluma su fantastični bar u prve dve epizode.
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.