Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Ма пусти ти те чланке из новина. Ништа није сигурно док вест не изађе на сајту са сликом. :)

Тодорић је рекао ко сигурно остаје, на том списку није било Ђумића, тако да се надам да смо га се решили. Андрић(за њега је Тодорић исто рекао да остаје, још пре овог потписивања) је продужио уговор на још 2 године. Око Ракићевића ће се више знати када се врати. Надам се да нема промил шансе да Стевановић потпише, боље то место да заузима Слоба, јер је ипак из наше школе.
By Jo.
Poska napisao:Ма пусти ти те чланке из новина. Ништа није сигурно док вест не изађе на сајту са сликом. :)

Тодорић је рекао ко сигурно остаје, на том списку није било Ђумића, тако да се надам да смо га се решили. Андрић(за њега је Тодорић исто рекао да остаје, још пре овог потписивања) је продужио уговор на још 2 године. Око Ракићевића ће се више знати када се врати. Надам се да нема промил шансе да Стевановић потпише, боље то место да заузима Слоба, јер је ипак из наше школе.
Ni ja ne vidim mesta za Stevanovica...

Djumic odavno nije u prici sa nama...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Poska

Teško da se za Slobu može reći da je iz naše škole, mislim da bi to ipak morali da pripišemo Zemunu.
Korisnikov avatar
By Poska
То нисам знао, али како год, пре сам за њега него за Стевановића.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa kod nas je poslednje dve godine juniorskog staza. U sustini od 17-te do 19-te godine, pre toga je igrao za Zemun. Malo mi je bezveze da ga zovemo bas nasim ''proizvodom''.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]