Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Starkovi, Boltonovi, Karstarkovi, Amberovi, Gloveri, Menderlijevi kako vec, Mormontovi, Ridovi, Karvinovi ili kako vec... svi se pominju u seriji, jos par kojih ne mogu da se setim na keca. Retko koja kuca nije ucestvovala u ovom poslednjem fajtu pa ih je sa Divljanima bilo jedva 6000 na 3000. Sever valjda oduvek ima najmanje ljudi, a najveca je teritorija (sto je I logicno, ko ce da zivi po onoj klimi, pogledaj Norvesku, kolika zemlja a jedva 5 miliona ljudi I to 1/5 je zbog para tamo :D), jos su sad realno osakaceni brojnim ratovima. Rob Stark je imao tek 20 000 ljudi, a samo Renli Barateon je imao 100 000 pominje se u seriji. Takodje mislim da su bile dve vojske Lanistera, jedna koju je vodio Tajvin I jedna koju je vodio Dzejmi I obe su bile brojnije od Robove vojske.

Ja ne pominjem ljigu jer ocekujem da ga neko rokne. Radujem se tome. Ljudi zaboravljaju ko je zapoceo sve, ubacio crv sumnje, ko je izdao Neda pa je sad kao simpa... more!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Gle coveka, uhvatio se za ove severnjake a ja ispisao mnogo dilema ovde :) Aj sto se njih tice, mislim da dosta njih zapravo nije ucestvovalo u ovom poslednjem sranju, video si kako je nekoliko njih reklo kako "nisu bili uz Dzona bla bla" ali sad hoce. Takodje, mislim da nisu svi bili ni kad je Rob skupljao vojsku, ali nema ni veze. Svakako su faktor, koliko god da ih ima, da se ne zajebavamo

A pazi sad foru , Hound nekako stize na sever i kaze Dzonu i Sansi da je onaj govnar izdao Neda i napravio celo sranje BOOOM ( on je svedok, koliko se secam ). Ostace samo mali prst od njega.
Korisnikov avatar
By Poska
Мене интересује само једна ствар, када дође до ове епске битке, где ће се она одиграти? Сасвим је сигурно да ће ВВ да прођу зид, е сада знам да је Кејлинов шанац најбоље место за одбрану од напада са југа, да ли ће можда баш ту бити одлучена судбина света? Мсм, да ли је то место исто најбоље за одбрану и са напада са севера? Некако је ту једноставно најужи простор, много боља позиција за одбрану од Зимоврела који је баш на средини, а ових има много.
Korisnikov avatar
By The Answer
S jedne strane Zimovrel je previše bitan u seriji i možda zbog toga tu negde bude bitka, a sa druge očekujem da tu tada bude previše hladno za ljude i da će ih sačekati negde dole južno. Nisam pametan. Ne sećam se gde je bio fajt pre 8000, ne bi me čudilo da opet izaberu isto mesto.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
A mozda bas bude fora da ovi ne odigraju takticki i da ih cekaju tamo nego da izadju onako smekerski, prsa u prsa, kao Dzon Snow u prethodnoj epizodi :)

A mene i dalje interesuje ko ce da vozi ( jase ) zmaja. Mislim da su Deneris i Dzon sigurni, mozda Bren. Ili Tirion, jer lako moze da se i spostavi da je i on TArgerijan. Haha, da vidis kad se ispostavi da su trojke, razdvojene po rodjenju, kao u spanskoj seriji :lol:
Korisnikov avatar
By Poska
Мени најреалније је да ако се испостави да су сво троје Таргеријани, онда су Џону они тетка и стриц. Хаххахахахахаххаха
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja bih bio siguran da ce treci biti Tirion da Brenu nije receno da nikad vise nece hodati... ali ce leteti. Ovako se ne bih kladio ko ce da bude treci. Bilo ko osim njih je njah. Deni jeste tetka Dzonu, tu nema dileme.
Korisnikov avatar
By Lucky
Momci, svaka cast na posvecenosti, svaki ljubitelj serija da vam pozavidi. :lol:
Samo nastavite, pogotovo Mutinjo sa svojim stilom pisanja. Mozda isprovocirate neke od kolega koji su u hibernaciji ( Gale, Vega, Kum Zorzo,...) da se vrate nazad na forum.
Nego, pamti li ko od vas posvecenih sta se desilo sa onim kovacem - kopiletom od Roberta Barateona?
  • 1
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 155

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.