NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
Korisnikov avatar
By Peja
SinisaBL napisao:mislim da će đorđević jovanovića i jankovića staviti na širi spisak. ako je mogao kravića ili kako se zvaše sa tekses teka, sigurno će i ove bar jednog.
kako su se lepo djordjevic i duda posprdali sa tim igracima preko bare..

duda je 2008 kad je dosao nagovestio da ce obratiti paznju na te iz amerike pa je zvao odmah radenovica i posle toga prakticno nikog vise :D

s druge strane sale je isto izjavio kad je postavljen, pozvao kravica i posle vise nikog :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Peja napisao:
SinisaBL napisao:mislim da će đorđević jovanovića i jankovića staviti na širi spisak. ako je mogao kravića ili kako se zvaše sa tekses teka, sigurno će i ove bar jednog.
kako su se lepo djordjevic i duda posprdali sa tim igracima preko bare..

duda je 2008 kad je dosao nagovestio da ce obratiti paznju na te iz amerike pa je zvao odmah radenovica i posle toga prakticno nikog vise :D

s druge strane sale je isto izjavio kad je postavljen, pozvao kravica i posle vise nikog :D
Zato se posle čudimo kada ti momci obuku dres drugih reprezentacija.
Korisnikov avatar
By Antoine
Hoću da moj poslednji post bude na ovoj temi. Red je. Toliko smo toga prošli zajedno.

6 godina i koji mesec preko. Toliko se otprilike družimo. Nekad je jednostavno vreme da se stavi tačka. Ne želim da patetišem. Prvi to ne volim. Želim samo da se pozdravim. Prošli smo dosta toga. Mnogo lepog, mnogo lošeg. Mnogo svađa, mnogo banova, mnogo opomena. Ali smo nekako funkcionisali kao tim. Imali smo i dobrih i loših sezona. I živeli smo zajedno. Ovaj forum je dugo bio deo mog života. Možda i predugo. Ali jednostavno nema više strasti. Energije. Zahvalan sam na iskustvu. I na ljudima koje sam upoznao. Zahvalan sam ako ste zbog mene pogledali makar jedan meč koledž košarke. Ili bar bacili pogled na neki post na blogu. To bi značilo da je sve imalo smisla. Da ne dužim. Veliki broj vas stvarno zna šta piše. Zbog toga ću vas i čitati. Jer vredite. Samo shvatite da na forumu nema prijatelja i protivnika. Svi ste jedno biće. I svi ste njegov deo. Nije bitno zašto sam otišao. Neka bude da se nismo sporazumeli oko produžetka ugovora. Bez ljutnje i teških reči.

Oni kojima bilo šta bude trebalo, mogu da me kontaktiraju uvek, Lika, Karaburac, Yopi, Gale, Zex, Mutinjo, Shomy brat, Salvatore, svi znaju kako, slobodno im javite. Čuvajte se. Toine has left the building.

Doviđenja i hvala na svim ribama.

@Vega Sve što smo se dogovarali stoji. Broj je ostao isti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ode sve komplet u kurac. Necu da ti kazem ostani, ali zao mi je sto ides. Cucemo se svakako.
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine, takodje bih te molio da ostanes, ali kapiram da si ti odlucio i da nema nazad.

Zelim samo da ti zahvalim za sve, uglavnom sam pratio nasu kosarku a od tebe sam dosta naucio i o kosarci preko bare. Kad god sam trazio tvoje misljenje ili odgovor na neko pitanje ti si uvek ispostovao i odgovorio.
Citao sam i blogove.

Hvala i za sve sto si uradio za forum.
By podgorica
Takodje bih volio i ja da ostanes, ali postujem odluku. Iako razlog nije bitan, da se nagovijestiti. Svakako sve najbolje brate, i hvala ti na svim analizama i predstavljanjima NCAA igraca za ovo vrijeme sto smo zajedno na forumu.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
I ja nisam neki fan koledz kosarke ali bilo je lepo citati tvoje tesktove, svaka cast na posvecenosti i znanju, jbg ja nekako dozivljavam ove ljude sa foruma kao bracu po basketu, jer smo svi mi pomalo fanatici za ovaj sport i bzv je kada nas neko napusti.
Korisnikov avatar
By dovlimir
A ja očekivao najavu olimpijskog turnira, analizu naše i ostalih reprezentacija... u svakom slučaju veliki gubitak za forum. ja se nadam da je u pitanju privremeni odlazak, i da ćeš se vratiti.
Korisnikov avatar
By skeske
Koga cu sad da pitam nesto oko koledz kosarke pa da se medju drugarima pravim pametan? :D

Srecno majstore
By Dejan-Baltik
Godinama pratim forum uz standardnu dilemu prijaviti se ili čitati šta pametniji imaju da napišu,i ništa me nije "isprovociralo"da se prijavim.
Ovo je "kap koje je prerila čašu".Nikada nisam bio ljubitelj Američke košarke i uvek mi je više oku prijala Evropska košarka (šta god to podrazumevalo)
Kada je reč o koledz kosarci uvek sam bio u fazonu "o čemu se radi u toj zavrzlami" i otkud toliko ludilo (pogotovo ono martovsko) u vezi sa istom.
E onda sam naleteo na Toinove postove,komentare,blogove,šta već i sve se promenilo.Hvala burazer sa znanje,vreme,duhovitost u pisanju.Mnogo si priblizio onima koji nisu pratili i barem mene zainteresovao za taj "svet" i samim tim stekao mnogo kompletniju sliku košarke uopšte.Sve najbolje i nadam se da ćeš ipak opet pisati na ovom forumu. P.S Inače navijam za Zvezdu i neke odavde verovatno znam "iz vidjenja" sa A tribine Pionira pa zdravlje od boga vidimo se (dopisujemo se).Oduži ga ja pošteno ali morao sam da "olakšam" dušu.Pozdrav
  • 1
  • 212
  • 213
  • 214
  • 215
  • 216
  • 230
KK Crvena Zvezda 26/27

Хм,највише питања имам за нас као клуб и навијаче.[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]

NBA