Stare teme
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
skeske napisao:Ako se ovakve stvari nastave neselektovano kaznjavati ovo je najbolja stvar koja se mogla desiti kosarci. Dakle kaznjavaj za sve, udri po dzepu pa da vidimo dokle ce se desavati. Naravno samo u slucaju ako su isti arsini za sve, a to cemo vidjeti u finalu. Udri po dzepu, to najvise boli. Pa u nekoj perspektivi za 3 godine i pljuvanja i drmanja cemo se sjetiti samo kroz maglu.Treba dozvati stoku pameti na svim stranama.

I da, svako saopstenje kazna 100.000 evra zbog dizanja tenzija, svako spominjanje rivala u negativnom kontakstu po novinama (naravno ako se dokaze a ne da novinari izmisljaju) po 20.000 evra za osobu koja je izjavila (ne za klub). Goni govna iz kosarke, nije im tu mjesto.
@skeske,pa gde si bio godinama u nazad kad su se bacale kese sa urinom I drmale konstrukcije,kad se vikalo pi...ko celava,svinjo debela...Sad smo odjednom svi satro fini,gadljivi smo na navijacka skandiranja...

Za nasilje na utakmicama bih zatvarao na sto godina,ali za skandiranja,povike sa tribina,nikad u zivotu ne bih skandirao jer je besmisleno I to nece da lupi te navijace nego klubove koji I onako mukluk muce sa huliganima...

Sustina je u tome,da ne mogu da se odredjuju pravila od momenta od kog treba kazniti Partizan,ili bar je sramota to primnejivati samo na Partizanu.

Ovakav zulum Zvezdine klike ja nepamtim u skorije vreme...

ja sam malo stariji pa da ti kazem ako je neko izgubio utakmica I utakmica I titular I staroj Jugi zbog atmosphere sa tribina,atmosfere linca I nasilja onda je to partisan,sad njega kaznjavati jer je psovao majku sudiji neki navijac,stvarno je zaprepascujuce...
Korisnikov avatar
By skeske
Nisi mnogo stariji od mene to je sigurno. Jedino ako imas 50 godina :D . Ja sam licno za ozbiljne kazne za spominjanje Dzikiceve ili Radonjiceve majke, bilo je psovanja Radonjiceve kcerke, za svinjo debela, za "jebe se ko bijesna" za vrati konju glavu, za lize muda nasa i svasta... Samo kaznjavaj klubove i samo klubove! Pa nek se klubovi bore sa njima, pa ako hoces da ugasis svoj klub kaznama ti nastavi, ako neces onda ces se nauciti kulturi. Mora se jednom stati tome u kraj.
Ali posebno da naglasim, svako saopstenje, svako dizanje tenzija ogromne kazne, kazne koje ce ozbiljno uzdrmati sve. Pa ce se sledeci put zapitati!

I sto je najbitnije, nema selektivnog kaznjavanja, svima isto, to je najbitnije. Da smo uradili tipa da je Vujosevic izbacen iz sporta kad je ulazio kod sudija, da je Covic izbacen iz sporta kad je udario Andjusa itd, kurac bi nam se sada ovo desavalo. Jebote zivot, vise ne smijem otici na utakmicu ako nisam raspolozen za dobru sorku. Ma daj.
By luki
Imam dosta godina pa zato pamtim i gore,uzas devedesetih i jos goru prvu deceniju novog milenijuma, kada se radilo sta se i kako se htelo, samo se odabere, uz cinicni smeh svima u lice znajuci da nikakva kazna nece stici vec je dolazila samo nagrada.Nista se nije culo a i sa vidom se jako slabo stajalo tih godina,naravno i onako sve se brzo zaboravlja kod selektivnog pamcenja.
Poslednja izmena od luki u Čet Jun 02, 2016 4:28 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ma da, najbolje kaznjavati klub. To sto niko nece sa huliganima da se razracuna, nikom nista. Sto bi se razracunali sa njima, kada oni rade za njih tj. za policiju. Ti kazes samo kazne. Imamo kazne I za prestupe, ali one se ne primenjuju upravo iz razloga koji sam spomenuo.
Niko nista ne pise (novine) danas o napadu koji se juce desio. Sto bi se pisalo kada mi znamo ko je sve to naredio, a ko cuva tog sto je naredio. Brzo ce to da se zaboravi, ma vec se zaboravilo.
Welcome to Srbija.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By skeske
Samo pare druze, ti fazoni oko neke prijetnje zatvorom huliganima ne piju vodu. Svi oni imaju ledja. Kaznjavaj klub pa kad se ugasi fino nek se tuku gdjke hoce, jebo sport gdje dijete ne mozes odvesti na utakmicu, za koga se igra uopste? Ovo govorim zato sto je sada Zvezda na vrhu, da ne bi bilo da eto pricam da komsiji crkne krava... Sve kaznjavaj i gasi klubove, jebo ovakav sport.
Korisnikov avatar
By Jomer
luki napisao:Imam dosta godina pa zato pamtim i gore,uzas devedesetih i jos goru prvu deceniju novog milenijuma, kada se radilo sta se i kako se htelo, samo se odabere, uz cinicni smeh svima u lice znajuci da nikakva kazna nece stici vec je dolazila samo nagrada.Nista se nije culo a i sa vidom se jako slabo stajalo tih godina,naravno i onako sve se brzo zaboravlja kod selektivnog pamcenja.
mislis na Covica?
By luki
Jomer napisao:
luki napisao:Imam dosta godina pa zato pamtim i gore,uzas devedesetih i jos goru prvu deceniju novog milenijuma, kada se radilo sta se i kako se htelo, samo se odabere, uz cinicni smeh svima u lice znajuci da nikakva kazna nece stici vec je dolazila samo nagrada.Nista se nije culo a i sa vidom se jako slabo stajalo tih godina,naravno i onako sve se brzo zaboravlja kod selektivnog pamcenja.
mislis na Covica?
Svako sebe moze da nadje u ovome ako ima potrebu, mada pretpostavljam da ce se uvek misliti da se odnosi na protivnicku/neprijateljsku/ stranu nikako na svoju.Kada je neko priznao da je lose radio ako je u sopstvenom/klupskom/ interesu.Cilj ne bira sredstva,sve postaje "opravdano" kada se uspeh/titule/ oslade,pa to jos kada potraje dugo/nekada nezasluzeno/ gazi se preko svega i svakog, bez obzira sto se drugima nanosi zlo,ne vidi se sta se radi i kako, uspeh kako god da je ostvaren prelazi u aroganciju koja dovodi do pada,za koji je opet neko drugi kriv,pa zaboga mi smo uvek ispravno radili a oni oni su zlo....Mnogo kratkog pamcenja ima, a mozda mladi nisu upoznati, oni verovatno znaju samo ono sto im pricaju istomisljenici i onako vreme ce izbrisati sve, samo jedno zlo uvek kad tada probudi drugo zlo.Lako se zaboravile devedesete i prva decenija dvehiljaditih...
Poslednja izmena od luki u Čet Jun 02, 2016 7:11 pm, izmenjeno 7 puta ukupno.
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 278
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]