- Čet Jun 02, 2016 1:36 am
Mislim da je Lazarevic ovom serijom kupio sebi mozda i mjesto u 12 sledece sezone. Igrac obicno bude ili jak i atleta, ovaj je i jedno i drugo, tijelo je bombonica. Odbrana fantazija, moze da cuva od 1 do 4, Kalinic fazon, samo mnogo skolovaniji od njega ali takodje sa mnogo manje samopouzdanja. Kada bi doveo sut na vecerasnji nivo bio bi ozbiljan clan rotacije u Zvezdi sledece godine. Neka za pocetak vjezba sut sa 3 pozicije do besvijesti, kao Lazic, pa neka se kasnije nadogradjuje, bila bi velika steta da ne upadne u 12.
Dobric, ukupno blago razocarenje. Vrhunska suterska sezona u KLS, ali opet, jaci protivnici su nesto drugo.
Tejic dobar ofanzivno veceras, defanzivno kao da je sa marsa spao. Davidovac... zive veze nemam...
Imam neki osjecaj poslije ove serije da je umjesto Djokovica bio Avramovic da bi FMP mozda i prosao dalje. U svakom slucaju, Partizan je prosao mnogo teze nego sto sam ocekivao. ovo veceras mozda se cinilo lako, ali da bi se ovo desilo Novica je morao pogoditi 5 trica, neki igraci raskrvaviti koljena, mnogo znoja je proliveno, nije bilo bas lako kako bi neko mislio kad pogleda samo rezultat.
Finalna serija.....
Mislim da ce biti 3:1 i mislim da ce nam Partizan uzeti brejk, ali da cemo ga odmah vratiti, ipak i ako se desi da bude guravo jednostavno vise smo kvalitetni i imamo atletski mocniju ekipu a oni su skrpljeni "s' brda, s' dola", i to ce presuditi. Kako su se samo obrnule uloge, ovo sam gledao godinama, samo na suprotnim stranama.