Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Zeljko nas brat.. :D

Dobric klacer veceras.. Razaocarao me Lazarevic u napadu.. Nista.. Ni kos ne gleda.. Tejic,kuku ocu,kuku majci..
Korisnikov avatar
By skeske
Zelim da vidim ovo od Dobrica. Ok, ne mozes pogoditi, ali pogodi na kraju! Lazarevic je zvjercica defanzivno, ali drugar moras imati neku zelju da das kos, ne moze tako. Filip odlican, sazreo je i grehota je da ne igra ABA ligu.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne bih ja krivio samo Lazarevića...dečko je čini se ''previše'' disciplinovan za svoje dobro...možda je njegova nesreća što previše sluša svoje trenere u FMP-u. Inače, ima fantastičan osećaj za prostor, snalažljiv je i ima odličan pregled igre.
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni je zasmetalo kada je ostao sam na trojci,istice vreme za napad,a on vraca Djokovicu na 9m.. Ne volim to da vidim,pogotovo kod mladog igraca..
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:Kao Gal Mekel, nece da kvari statse
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By skeske
Na visem nivou (ili vec u sledecoj utakmici) ce mu se odmicati po tri metra i onda on nema prostora da uradi bilo sta osim da zateze tri puta i da promasi. Pa ako ne mozes pogoditi za 3, ili bar mislis da ne mozes, zagazi metar unutra i opali sa poludistance, to mozes pogoditi. Kako Jovic nadribla na reket i opali. Realno, on je ovu utakmicu dusu ispustio, cuvao je Velickovica, Vitkovca, svi su ga postovali (odlicno je branio za svoju kilazu), mnogo su poslije toga ruke teske ali kurcevitost mora postojati. Sa druge strane Dobric, ako ga ide sut dace uvijek 20 poena, i sada je nakupio 20 iako nije pogadjao nesto spektakularno.
Iz ove ekipe to su jedina dvojica koja mogu pomoci prvom timu plus Davidovac koji defanzivno nije bio dobar, mrzi ga da se cima nazad iz kontre, usporeno mi djeluje ali ima najvise basketa uz Covicu u sebi od citave ekipe.
skeske napisao:Filip odlican, sazreo je i grehota je da ne igra ABA ligu.
Možda bi legao Partizanu sledeće sezone. Svakako kubure s plejmejkerimaSlika

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Pa ako cemo iskreno, sjeo bi im. Izgledao je bolje i od Cvetkovica i od Vilsona. Meni je zapalo za oko kako je iskusno rjesavao situacije sa istekom napada kada ga preuzme visoki igrac. Nije sutao po svaku cijenu nego prodor i pas na tri, ili lagani flouter ili naskok, lijepo to sve izgleda, takve stvari unose sigurnost u ekipu.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja ne bih imao nista protiv da gledam Filipa u CZ, ni pre pet godina mi nije smetalo a ne bi ni sada kada stari Covic vec ima neko povjerenje navijaca a junior je dostigao nivo 11-12 igraca u rotaciji.
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]