Stare teme
Korisnikov avatar
By Jomer
@Answer

Slika

@Peja ok imas svoje misljenje ja mislim drugacije, slazem se da je najbolje da ostane a za ovo drugo videcemo ko je u pravu, za Efes ako hoces mogu na PP da ti posaljem link do foruma gde pisu Turci i kakav ce budzet da imaju, a mogu i link o podkast-u kod Edina i IVana gde je gost Dzile pricao i o tim famoznim milionima od nove EL kako ce se deliti kad ce se deliti i koliko kome ce se deliti
Korisnikov avatar
By Peja
Jomer napisao:@Answer

Slika

@Peja ok imas svoje misljenje ja mislim drugacije, slazem se da je najbolje da ostane a za ovo drugo videcemo ko je u pravu, za Efes ako hoces mogu na PP da ti posaljem link do foruma gde pisu Turci i kakav ce budzet da imaju, a mogu i link o podkast-u kod Edina i IVana gde je gost Dzile pricao i o tim famoznim milionima od nove EL kako ce se deliti kad ce se deliti i koliko kome ce se deliti
Daj taj link gde Dzile prica o tome

Sto se tice rasporeda , bilo bi dobro da se obe serije zavrse u tri meca :D
Korisnikov avatar
By BBBbbb
skeske napisao:Inace, odlican podcast. Ko nije poslusao neka odvoji vremena, nece se pokajati.
Treci ili cetvrti podcast Dziletov od preko sat koji slusam i uvek nesto zanimljivo cujem.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kod prodaje igraca najvecu ulogu igraju menadzeri, ako oni imaju klub ili trenera koji ce isistirati na dovodjenju odredjenog igraca lako se to realizuje.
Jovica zastupa Raskovic koji se pokazao kao veoma uspesan u tom poslu, preko njega su otisli vani Veseli, Bogdanovic i Kalinic a moguce jos koji igrac.
Olaksavajuca okolnost u slucaju Jovic je sto on ima stvarno niska primanja, i da dobije dva ili tri puta vecu platu u novom klubu uz placeno obestecenje on ce opet ce biti jeftin za njih kao recimo Kalinic i Bogdanovic, ako su istinite cifre koje izlaze u javnost o platama igraca.
Korisnikov avatar
By djokonda
MileBL napisao:Kod prodaje igraca najvecu ulogu igraju menadzeri, ako oni imaju klub ili trenera koji ce isistirati na dovodjenju odredjenog igraca lako se to realizuje.
Jovica zastupa Raskovic koji se pokazao kao veoma uspesan u tom poslu, preko njega su otisli vani Veseli, Bogdanovic i Kalinic a moguce jos koji igrac.
Olaksavajuca okolnost u slucaju Jovic je sto on ima stvarno niska primanja, i da dobije dva ili tri puta vecu platu u novom klubu uz placeno obestecenje on ce opet ce biti jeftin za njih kao recimo Kalinic i Bogdanovic, ako su istinite cifre koje izlaze u javnost o platama igraca.
U prevodu...milion ćete da vidite samo ako vam ga Željko pokloni
  • 1
  • 306
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]