Jomer napisao:na stranom forumu pisu Turci da je budzet Efesa za sledecu sezonu 12 mil, da trener koji bude potpisao imace na raspolaganju 1.5 mil za dovodjenje igraca(odnosno 3 igraca), kako se bacate ovde sa milionima kao da je FM u pitanju, toliko obestecenje koje vi spominjete za plejmekera moze da plati jos Real, Barsa, Cska eventualno neka Darusafaka(ne znam sa kojim parama raspolazu), ako vam neko ponudi 500k da se udarate u dupe
pa brate ni tvoja prica ne pije vodu..
svedoci smo koliko je efes trosio prethodnih godina, koliko je placen jedan planinic, ertel ..
dogodine EL jos bogatija, svi povecavaju ulaganja, vece premije, turski klubovi cine 1/4 ucesnika i sad ja treba da poverujem da ce efes bas ove sezone da skrese budzet zato sto na nekom stranom forumu tako pise..
ono sa cim mi uglavnom uporedjujemo to je kalinic, decko nije igrao u EL ovako dobro kao jovic a otisao je za te pare..
na kraju krajeva, misljenja sam da se zvezdi ne isplati da ga uopste pusta da ide bez miliona, jednostavno sa njim na pleju mi mozemo da igramo bitnu ulogu dogodine..