Рокада Kinsey-Добрић.
Симоновић је мало виши од Добрића 2-3цм али је тежи десетак кг.
Они су скроз различити играчи.
Добрић има са Гудурићем сличне карактеристике али ми делује атлетичније, док је Гудурић вештији са лоптом.
Ребић није добио праву прилику и ова акција са Мицићем је по мени потпуни промашај.
Није се његовим доласком ништа добило а спутаван је Ребић који је напокон почео да показује неки квалитет у важнијим утакмицама и то у одлучујућим тренутцима, тако се поклопило са Јовићевим проблемима. Иако је Ребић имао мало слободе, такорећи на кашичицу, он је из утакмице у утакмицу све мање грешио и када се чинило да се потпуно ослободио дошао је Мицић а Ребић је поново закован за клупу.
Мицић је имао и превише слободе а како је одиграо већину утакмица и битне моменте, видели сте и сами.
Звезда не сме да буде нечији полигон за вежбање туђих играча, позајмице из слабијих клубова у којима нису добили шансу.
Звезда мора да улаже у СВОЈЕ играче и да их разиграва.
Мицића је требало послати у ФМП али је очигледно боље жртвовати Ребића него Филипових сигурних 30+ минута.
И уместо да је изгурана прича са Ребићем који има уговор, да стекне што више искуства и самопоуздања јер ће Јовић вероватно отићи да заради неке паре а Мицић ће се, или вратити у Бајерн или отићи у неки Хаген.
Што га Мишко није разигравао у Меги, није ми јасно?!?
Сутра тако може да им пошаље Миљеновића.
1) Ребић, Јарамаз
2) Гудурић, Лазић
2/3) Дангубић, Добрић
3) ? Симоновић (можда), (Загорац - тешко)
4) Симанић, Митровић
5) ? Штимац?
...
Три странца су неопходна: На плеју, на центру и на крилу.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).