Heisenberg napisao:Nego ljudi hoce li Radonja sledece sezone ubaciti Radanova i Aranitovica u prvi tim, ili ce ipak pritisak rezultata prevagnuti, mozda je cak i bolje da obojica budu sledece sezone u Megi i Fmp-u gde ce imati bitne uloge dok bi u Zvezdi realno grejali klupu, sta vi mislite da je pametnije?
Cini mi se da samo Simanic dobiti sansu u prvom timu dogodine i to pod uslovom da preko leta dobije malo na masi.
Tesko se sada moze proceniti ko ce biti u sastavu..
Po meni
idealno bi bilo da obojica budu u Megi sa 'odresenim rukama', a
realno mislim da je da Radanov bude lider Fmp-a, a Aranitovic Mege..
Sto se tice Simanica, mislim da je on siguran u 12 u Zvezdi, sad da li ce igrati 5-10 minuta i polako se uvoditi u sistem ili ce mahati peskirom, mislim da dosta zavisi od nasih ambicija dogodine a samim tim i sastava tima..
Nije realno da on i Luka iznesu sezonu na 4 u takvoj konkurenciji, a sa jakim pojacanjem na 4 , Simanic bi spao na kasicicu.
Ipak misljenja sam da je postignut neki dogovor da se on gurne u vatru naredne sezone, jer mislim da inace ne bi potpisao za nas profesionalni ugovor.
Covek je vec izdominirao ove f8 za decu, prerastao Fmp, ove sezone je trenirao sa seniorima, lupao banane REalu, tako da sve osim igranja bilo kakve role dogodine za njega ce biti korak nanize..
Po meni moze se napraviti 5-10 minuta kombinovano za njega, a mozda i vise ako se prerano ispadne iz trke za ulazak u plejof.
Sto se tice samog Simanica, realno sad je maj, ima fore do oktobra da radi na sebi , po meni bi trebao da otkaze nastupe za mladje reprezentacije..
decko ima veliki domet i treba da radi celo leto..