Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Na slici je? :D
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Nego ljudi hoce li Radonja sledece sezone ubaciti Radanova i Aranitovica u prvi tim, ili ce ipak pritisak rezultata prevagnuti, mozda je cak i bolje da obojica budu sledece sezone u Megi i Fmp-u gde ce imati bitne uloge dok bi u Zvezdi realno grejali klupu, sta vi mislite da je pametnije?
Cini mi se da samo Simanic dobiti sansu u prvom timu dogodine i to pod uslovom da preko leta dobije malo na masi.
Korisnikov avatar
By MileBL
Prvi uslov je da moramo napraviti konkurentan tim za EL ako hocemo da tokom cijele sezone imamo 15k i vise ljudi u areni, u slucaju da budemo lose stajali na tabeli brzo ce opasti zanimanje i posjeta ce biti losa. Konkurencija u EL ce biti jos jaca jer ostali klubovi sada imaju sigurne utakmice tokom citave sezone i nece zaliti novac za pojacanja, takodje i konkurenti u regionalni ligi nece sjedeti skrstenih ruku, bice tu 3-4 tima sa kojima cemo se boriti za novu EL.
Za nivo takmicenja koji cemo mi igrati nisam siguran da ce biti puno mjesta za bas neiskusne igrace.
Sto se tice Simanica njegov glavni problem je nedostatak mase i agresivnosti u igri, takodje nepovoljna stvar za njega je sto ce Luka Mitrovic biti prva opcija na cetvorki i realno njih dvojica ne mogu iznijeti sezonu na toj poziciji a to znaci da ce biti potrebna pomoc i da ce vrlo vjerovatno bas Simanic izvisiti za minutazu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja bih Aranitovica ostavio u Megi sledece godine,dok bi Radanova ubacio umesto Rebe,a Micicu se zahvalio..

?,?,Radanov
Guduric,Lazic,
Danga,?
Mitrovic,Simanic,?
?,?

Mnogo je nepoznatih..
Korisnikov avatar
By Zex88
Izasli su klipovi Dobrica..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=D6PZQ0GhtcQ[/bbvideo]

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=ZgdvmJ2KRk8[/bbvideo]
By Edibledi
Odličan igrač!
Žilav, brz, skočan kao crnac, brz izbačaj levom rukom, dobar procenat šuta.
Po meni, ovaj bi morao sledeće godine da bude u Zvezdi.
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Nego ljudi hoce li Radonja sledece sezone ubaciti Radanova i Aranitovica u prvi tim, ili ce ipak pritisak rezultata prevagnuti, mozda je cak i bolje da obojica budu sledece sezone u Megi i Fmp-u gde ce imati bitne uloge dok bi u Zvezdi realno grejali klupu, sta vi mislite da je pametnije?
Cini mi se da samo Simanic dobiti sansu u prvom timu dogodine i to pod uslovom da preko leta dobije malo na masi.
Tesko se sada moze proceniti ko ce biti u sastavu..

Po meni idealno bi bilo da obojica budu u Megi sa 'odresenim rukama', a realno mislim da je da Radanov bude lider Fmp-a, a Aranitovic Mege..

Sto se tice Simanica, mislim da je on siguran u 12 u Zvezdi, sad da li ce igrati 5-10 minuta i polako se uvoditi u sistem ili ce mahati peskirom, mislim da dosta zavisi od nasih ambicija dogodine a samim tim i sastava tima..

Nije realno da on i Luka iznesu sezonu na 4 u takvoj konkurenciji, a sa jakim pojacanjem na 4 , Simanic bi spao na kasicicu.

Ipak misljenja sam da je postignut neki dogovor da se on gurne u vatru naredne sezone, jer mislim da inace ne bi potpisao za nas profesionalni ugovor.

Covek je vec izdominirao ove f8 za decu, prerastao Fmp, ove sezone je trenirao sa seniorima, lupao banane REalu, tako da sve osim igranja bilo kakve role dogodine za njega ce biti korak nanize..

Po meni moze se napraviti 5-10 minuta kombinovano za njega, a mozda i vise ako se prerano ispadne iz trke za ulazak u plejof.

Sto se tice samog Simanica, realno sad je maj, ima fore do oktobra da radi na sebi , po meni bi trebao da otkaze nastupe za mladje reprezentacije..
decko ima veliki domet i treba da radi celo leto..
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]