Stare teme
By luki
djokonda napisao:
luki napisao:Ovde se nije Simonovic kovao u zvezde i dizao u nebesa nego Nikolic.
Nisam provalio
!?!?!?
Korisnikov avatar
By djokonda
luki napisao:
djokonda napisao:
luki napisao:Ovde se nije Simonovic kovao u zvezde i dizao u nebesa nego Nikolic.
Nisam provalio
!?!?!?
Ko ga je ovde dizao u nebesa? Nađi taj post
By luki
djokonda napisao:
luki napisao:
djokonda napisao:
Nisam provalio
!?!?!?
Ko ga je ovde dizao u nebesa? Nađi taj post
Rekao sam "ovde se" a ne "ti si" dizao, kao sto mi je malo cudna i euforija koja vlada oko Ivanovica, jednog sasvim prosecnog igrac koji nema puno prostora za napredak.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Slazem se za Ivanovica, jeste on imao dobru sezonu, ali verujem da za par godina necemo znati gde igra,
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pa trenutno ni Luka Mitrovic ne blista bas nesto, a Nikolic nije los igrac.
Sta mislite o Simeunovicu i Simicu ?
By podgorica
Simic los. Simeunovic specijalac , meni bas dobar i imace on karijeru solidnu. Nikolica nije niko dizao nista spec u nebesa , jer se sjecam da sam ja rekao da nije nista specijalno igrac , i da nista na terenu ne radi nesto dobro , samo ga eto krenu te trojke nekad. Ivanovica potcjenjujete , sigurno ce imat bolju karijeru od Miljenovica koji je bio na cijeni ovdje , i za kojeg se pricalo da mu samo snage fali , a Ivanovic je ovu sezonu za klasu bio iznad Miljena od prosle godine
Korisnikov avatar
By Jomer
Luvavu danas 25 min, nemam reci za Milojevica, ovakvo jajaranje vratitice mu se kao bumerang kroz karijeru

edit slova
Poslednja izmena od Jomer u Ned Maj 08, 2016 9:00 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By rudonja
Jomer napisao:Luvavu danas 25 min, nemam reci za Milojevica, ovakvo jajaranje cemu se vratiti kao bumerang kroz karijeru

elaboriraj, nisam gledao, please.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 41

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]