Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepo je to,ali prvo moramo videti kakve Misko ima planove.. Pa i sami igraci. Sto se tice tih igraca,pre ces Ivanovica dobiti nego Zagorca. Zna Misko ko su mu zlatne koke.. Sto se tice Ivanovica,meni se on ne svidja,a plus je stranac..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Lepo je to,ali prvo moramo videti kakve Misko ima planove.. Pa i sami igraci. Sto se tice tih igraca,pre ces Ivanovica dobiti nego Zagorca. Zna Misko ko su mu zlatne koke.. Sto se tice Ivanovica,meni se on ne svidja,a plus je stranac..
naravno da je to kljucno..antoine je lepo objasnio situaciju oko Luvavu Zagorac Jaramaz.

ako se dobro secam rekao je da misko zeli mahom svakog igraca u nba jer je s njima najlakse poslovati, da je luvavu spreman vec naredne da tamo zaigra a da zagorac i jaramaz moraju ostati jos godinu u evropi..zagorac narocito zbog fizikalija..

moje misljenje megu su prerasli, a obzirom da el igra 16 ekipa, od kojih je dosta onih vrhunskih koji ne trpe ni svoje nacionalne talente, zvezda dodje kao idealna opcija

igraju jako takmicenje, imaju minute..bice mozda draftovani ove godine i naredne u nba..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Realno Ivanovic nema kvalitet za Zvezdu.

Amer, Nedovic ( Jaramaz )
Guduric, Kinsi
Dangubic, Zagorac
Mitrovic, Simanic
Laval, Musli ( Milutinov )
Korisnikov avatar
By skeske
Slazem se sa obilicem (fala dragom Bogu :D ), Ivanovic nema kvalitet za Zvezdu. Naravno ima za rezervnog pleja, ali nije nam politika da gomilamo strance, sto me jako raduje. Svaki stranac mora biti zvijer. Jaramaz moze ako Micica ne potpisemo, da odigra rezervnu opciju sledece sezone. Zagorac pod obavezno. Ostale iz Mege ne zelim, osim Luvavua ali on ce u NBA.
Da smo potpisali visegodisnji ugovor sa EL, ovako bi mi izgledao roster, po cijenu da ga i malo podmazemo isto finim paricama jer su neki igraci pod ugovorima.

1. Micic, Jaramaz
2. Guduric, Aranitovic
2-3 Lazarevic
3. Dangubic, Zagorac
4. Mitrovic, Simanic
4-5 mlada zvijerka sa koledza na trogodisnji ugovor
5. Milutinov, Musli
-Davidovac, Radanov, Apic

Sledecu sezonu pustiti da se momci dokazu ko je za EL scenu, i sezonu iza te, pojacati se sa 3 ozbiljna igraca i napasti F4. :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Amere iz USA je najbolje dovoditi stare od 23-25 godina, tu vec imaju odredjeno iskustvo igranja u NBA a jos imaju zelju za dokazivanjem, sa koledza su mladji igraci, cesto ih treba cekati da pokazu kvalitet.
Stranci iz Evrope koji su nama dostupni a da imaju kvalitet uglavnom moraju imati losije sezone iza sebe kako bi njihova cijena bila prihvatljiva za nas.
Kod domacih igraca je najvaznije da nisu fizicki inferiorni, jer kad pocnu igrati na visem nivou to dolazi do izrazaja i postaju teret po ekipu. Evo recimo Micic koji je vazio za velikog talenta on se nikako ne uklapa u ekipu jer jednostavno nije sposoban ispratiti tempo i energiju u igri ostalih igraca. Sa druge strane imamo Jovica i Kalinica koji nisu smatrani za velike talente ali mogu igrati na najvisem nivou zato sto su fzicki dominantni za pozicije koje igraju.

Sto se tice pravljenja mladog tima na duge staze, ni od toga nema nista jer konkurencija na spava, evo vec nimalo lako nece biti uzeti KLS jer Partizan ima 15 igraca u timu, a sledece sezone ce imati jos jaci tim, takodje treba imati na umu da ce i oni pokusati dovesti igrace iz Mege jer realno igranjem EC nece izgubiti puno i odnosu na EL.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da cestitam momcima,nisam mogao da odgledam tekmu,gledacu da odem do Mitrovice da podrzim momke..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]