Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa taj ide na mesto startnog pleja ako Jovke ide,Nedovic kao rezerva..Gori od Vase tesko da moze da bude..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Ma ja sam mislio i Jovic i Nedovic ako se hocemo sibati sa najboljim timovima u EL

Ovako nekako
1 Jovic, Nedovic
2 Guduric, Amerikanac 2/1 sa dobrom igrom 1na1 i Lazic. (Kinsi je ok igrac, ali mislim da bi nam vise odgovarao igrac koji malo bolje zna kreirati i za druge igrace)
3 Dangubic i pojacanje ali to pojacanje ce morati biti sposobno igrati i na 4 jer Mitrovic i SImanic definitivno nisu sposobni pokriti tu poziciju, a i Radonja stalno koristi takav tip igraca
4 Mitrovic i SImanic
5 dva centra :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Moze i tako..:-) Pravimo plejmejkere za reprezentaciju..:-)

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Najvaznije je dovesti dva dobra centra, jednog koji daje dosta poena i drugog koji je zivotinja i moze da igra i 4 i 5. Laval i Tajrus, Samjuels i Hendriks, Marjanovic i Akindele, Lavrinovica i Dubljevica.
Ja sam za Lavala i Akindelea.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ko je tebi ovde cetvorka,zivota ti?

Korisnikov avatar
By Peja
Jel imamo sanse za Ivanovica?

moj tim
1 ?, Micic, ipak verujem da ce se pokazati do kraja sezone, ako ne onda neko drugi..
1-2 Jaramaz
2 Guduric, Lazic
3 Zagorac ,Dangubic
4 Mitrovic, Simanic
4-5 ?
5 Musli, Tajus

Na kecu bi najbolje bilo Ivanovic, ali realno tesko cemo ga dobiti, Zagorca verujem , a Jaramaza se nadam , najvise zbog ove povrede..
Korisnikov avatar
By Zex88
Pejo,za koju ligu ti spremas tu ekipu?
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Pejo,za koju ligu ti spremas tu ekipu?
ma znam da fali par jakih nosioca, ali ovo nekako prizeljkujem, znas da uvek zagovaram domace igrace po cenu rezultata..

Bice tesko sastaviti roster, narocito ako se budu igrali i aba i eL, tu mora biti 15 dobrih igraca a ne 12..

kako god , minimum koji zelim je jaramaz, zagorac, guduric, simanic, a ostalo nek dovode koga hoce..

ova cetvorica imaju velike domete
  • 1
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]