Stare teme
ULTRA KOŠARKA napisao:Nema se šta zamjeriti bilo kome, CSKA je u po Moskve natjeran da se šiba, a ne da igra poletno, lepršavao, napadački.
Ako se bude mogla dobiti 3. utakmica u Areni svaka čast, ako ne, opet svaka čast.
+1

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Ostaje zal za cinjenicom da smo sa ovakvom igrom mogli izbaciti sve ekipe osim CSKA i Fenera.
Nema veze, ponosan sam na nase momke, bravo.
Korisnikov avatar
By Peja
Kapa dole ekipi, svaka cast, steta sto nisu izvukli bar jednu pobedu.

Iskreno, nisam ocekivao da cemo biti ovako ravnopravni, narocito u obe utakmice.
Korisnikov avatar
By Zex88
Drago mi je da su momci docekani opet i da je pre svega Jovketu pruzena podrska.. Znacice nasem cigi sigurno..
https://twitter.com/LuxDusanovac/status/720954840214581248 [bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=X9Ehck2k4rQ[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Peja
IDEMOOOOOOOOOO

Verujem u 5 utakmica, mislim da u ove dve utakmice moze doci do izrazaja sto smo igrali jedan mec nedeljno u odnosu na ostalih 7 timova.

Veceras da nam se vrati za one nesrecne poraze, a u sredu Pionir da uradi svoje.

Nadam se da ce Hajns konacno odigrati losije a Svaba nadam se bolje sto bi , iz perspektive prva dva meca, bilo dovoljno za pobedu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Idemo Cigani!!!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Vasa ce me sahraniti.. Koliko on nema pojma..Aj sto nema pojma,neko sto se usro za sve pare..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
sto ne stavi malo rebica umesto micica?

vasa je u kanalu, a rebic je znao dobro odigrati bitne utakmice
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]