Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
micky napisao:CSKA nam ne gine [DISAPPOINTED FACE].
Zar niste u nekom pravilnom rasporedu stvari treći, kontam drugo mesto je izmaklo? Kako ćete onda ići na njih?
Korisnikov avatar
By Peja
kontrabas napisao:
micky napisao:CSKA nam ne gine [DISAPPOINTED FACE].
Zar niste u nekom pravilnom rasporedu stvari treći, kontam drugo mesto je izmaklo? Kako ćete onda ići na njih?
PAO ima pobedu vise od nas, a tesko da ce izgubiti do kraja jer igra kuci sa Cedevitom i u gostima Efesu, koji posle ovakvog raspleta nema narocitih motiva..

Lokomotiva nam takodje bezi pobedu i bolji medjusobni skor..

Doduse, postoje solidne sanse da Cska tamo bude drugi, pa da odemo na Labarola.

Trenutno su izjednaceni, s tim da Cska ima jos gostovanje Olympiacosu, kojem ce ta pobeda trebati, Laboral docekuje Real i gostuje Broseu
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ok. Ne znam bas da je Paou zacementirana pobeda u Istanbulu. Nadam se da nije. S druge strane kao broj tri sa druge strane mozes izvući Real, to isto nije jednostavno. Pau ne dajem nikakve šanse protiv Reala.
Korisnikov avatar
By Peja
kontrabas napisao:Ok. Ne znam bas da je Paou zacementirana pobeda u Istanbulu. Nadam se da nije. S druge strane kao broj tri sa druge strane mozes izvući Real, to isto nije jednostavno. Pau ne dajem nikakve šanse protiv Reala.
Sto se tice PAO-a, ja sam bio prilicno skeptican, do sinoc sam navijao da ispadnu, tj da izgube pa onda i u zadnjem kolu i da Efes prodje, medjutim PAO je ozbiljan tim.

Koliko god bi nekad ismevali Raduljicu pa i Djordjevica , oni su za EL nivo ozbiljni ljudi..

Raduljica igra sjajno, u stanju je svakom timu u EL dati 20 poena, pa tako i tom Realu, ovo je narocito bitno jer glavni timovi u EL kao Cska , Fener, Lokomotiva, igraju prakticno bez klasicne 5ce i tesko je u takvoj tendenciji u EL kosarci izboriti se za svoj stil, a Raduljica je to uspeo, u smislu da se protivnici prilagodjavaju njemu a ne on njima.

Sa atletama koje su pridosle, uz matorog Focisa i DD-a koji uvek mogu resiti kad je stani pani, uz Djordjevica koji je najveca paljevina od trenera, u smislu motiviisanja, PAO JE OZBILJAN TIM koji osim Cska moze svakog izbaciti iz onog dela.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ja sam siguran da protiv Reala nemaju nikakve šanse. Protiv Cska imaju male. Oli bi bila tvrda serija, kao i Bamberg. A protiv Baskonije i pogotovo Barse ih vidim u blagoj prednosti. Šteta što ne možete da igrate seriju protiv Paoa, mislim da vam leže.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
1. Cestitao bih igracima i rukovodstvu kluba i Zvezdasima plansman u finale ABA lige.
2. Drago mi je sto smo dobili Cedevitu i vec u drugom mecu iz izbacili. Stimara MVP.
3. Stimac, Dangubic su ocigledno podigli formu, dok je Lazic u malom padu. Simonovic, Guduric i Micic standardno, kao i cele sezone, nekada odigraju dobro i iznenade, a nekada im nije dan. Lose je sto su Jovic i Cirbes u padu forme. Jovic baca ocajne lopte sve nesto o pod, i dosta nisko, a Cirbes ne moze nista da uhvati. Miler daje poene, ali se mnogo zalece i gubi dosta lopti, a Kinsi igra korektno cele sezone.
4. Nismo smeli da puknemo preko 25 razlike od Lokomotive. Mnogo smo lopti izgubili.
Korisnikov avatar
By Zex88
SleteliSlika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Slika

Slika

Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Laziceve naocare su nesto sto me najvise nervira na osobama, te odvratne naocare sa ogromnim okvirom. Nadam se da Lazic ide na leto jer ga je Danguba prevazisao u odbrani.
  • 1
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige