kontrabas napisao:Ok. Ne znam bas da je Paou zacementirana pobeda u Istanbulu. Nadam se da nije. S druge strane kao broj tri sa druge strane mozes izvući Real, to isto nije jednostavno. Pau ne dajem nikakve šanse protiv Reala.
Sto se tice PAO-a, ja sam bio prilicno skeptican, do sinoc sam navijao da ispadnu, tj da izgube pa onda i u zadnjem kolu i da Efes prodje, medjutim PAO je ozbiljan tim.
Koliko god bi nekad ismevali Raduljicu pa i Djordjevica , oni su za EL nivo ozbiljni ljudi..
Raduljica igra sjajno, u stanju je svakom timu u EL dati 20 poena, pa tako i tom Realu, ovo je narocito bitno jer glavni timovi u EL kao Cska , Fener, Lokomotiva, igraju prakticno bez klasicne 5ce i tesko je u takvoj tendenciji u EL kosarci izboriti se za svoj stil, a Raduljica je to uspeo, u smislu da se protivnici prilagodjavaju njemu a ne on njima.
Sa atletama koje su pridosle, uz matorog Focisa i DD-a koji uvek mogu resiti kad je stani pani, uz Djordjevica koji je najveca paljevina od trenera, u smislu motiviisanja, PAO JE OZBILJAN TIM koji osim Cska moze svakog izbaciti iz onog dela.