Stare teme
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Opa, ja protiv Knofija, bice to gusta borba

Ocekujem tesnu pobedu poenima dobijenim u poslednjoj utakmic, ima da grizemo nokte i knofi i ja do kraja :)

Nego sta je tu nagrada ili kazna - da pobednik pobedjenom da potpis?
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
e aj da se dogovorimo za neke premije ili tako nesto. Ovdje ima opasno bolesnih umova pa ce sigurno biti nekih ideja.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Meni nista osim avatara i potpisa ne pada na pamet...
Moze npr ko izgubi sa najvecom razlikom u datom kolu da nosi do sledeceg avatar i potpis po izboru pobednika...
Korisnikov avatar
By Gale
milanezija napisao:Ima Banjac da bude kao Igokea. Iznenadjenje lige
P.S. ili kao Solnok
HAhahaha, Sale Solnok, to je taj nadimak koji pokušavam da smislim odavno
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako ste me zeznuli?Celu noc nisam spavao skautiram Milanezin tim kad ono parovi promenjeni i ja igram protiv Like.
A ima da se zalim predsedniku lige Mutinju.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Zvanicno saopstenje Romana Lisca Mutinja prenosimo u celosti:

Poslednjih dana svedoci smo orkestriranih, dakle nimalo slucajnih napada na zvanicnike ove lige, a sve u cilju da se isti diskredituju i umanji njihov ugled kako u balkanskim, tako i u evropskim kosarkaskim okvirima... Nismo se branili, sve se nadajuci da ce hajka prestati, te da ce zvanicnici klubova poceti da brinu svoje brige, ne pokusavajuci da se mesaju u organizaciju lige. Medjutim, izgleda da geslo "ko tebe kamenom, ti njega hlebom" ne vazi na ovim nasim prostorima... Mnogo ce jos vode proteci Dunavom dok se neke stvari ne dovedu u red na ovom brdovitom Balkanu. Sa zaljenjem to konstatujemo, jer, tako nam bog pomogao, sve radimo na podizanju kvaliteta i ugleda ove lige, ali pojedincima to ocigledno ne odgovara.

Stoga porucujemo gospodinu Obilicu: Manite se gospodine stvari koje ne razumete. Vase je da pokusate da vasu ekipu izvuucete iz krize u kojoj se ocigledno nalazi. Ne brinite vi o zrebu, delegiranju sudija i pitanjima bezbednosti. Mi cemo taj posao obavljati casno, kao i do sada. Imate vi i previse svojih problema gospodine Obilicu, nemojte da vam se ponove greske vasih prethodnika, jer, stara nordijska poslovica kaze: Ko na nas krene iz mesta je najeb'o.

S' postovanjem RLM

:violence-smack: :violence-uzi:
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Kako ste me zeznuli?Celu noc nisam spavao skautiram Milanezin tim kad ono parovi promenjeni i ja igram protiv Like.
A ima da se zalim predsedniku lige Mutinju.
Đabe skautiraš ne bi ti bilo spasa ni onako a tek ovako!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 105
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]