NBA, NCAA & High School Basketball, NBDL
By podgorica
Zivio legendo! Uz ovakvo predstavljanje je uzitak pratit NCAA , steta da ne pises za neki citaniji portal , zbog pristupa vecem broju ljudi , ali mozda s druge strane oni te i ne zasluzuju :)
Hvala ti jos jednom za tekstove!
Korisnikov avatar
By Antoine
kosarkars, mesto gde se čuda najavljuju!

Prva pobeda Yale Bulldogsa u istoriji škole! Da ne bude da vam nisam nagovestio.
Antoine napisao: 19:45 Baylor – Yale

Baylor je za mnoge jedan od skrivenih favorita turnira. Ipak, poslednjih nekoliko mečeva pokazalo je da nisu baš u najboljoj formi. Uz to, još uvek im je u glavi prošlogodišnje ispadanje od Georgia State-a trojkom R.J. Huntera u poslednjoj sekundi. Yale, sa druge strane, svoje poslednje učešće na turniru je zabeležio u godini kada je Wilt Chamberlain postigao stotku, Rusi montirali rakete na Kubi, a Bob Dylan objavio prvi album.I apsolutno nemaju šta da izgube u ovom duelu. Baylor jako loše brani šut sa distance protivnika, što bi štreberi sa Yale-a mogli da eksploatišu u velikoj meri, pre svih Makai Mason i Justin Sears. Ukoliko uspeju da iskontrolišu skok Rico Ghatersa i neutrališu Taurean Prince-a, Yale Bulldogsi bi mogli da naprave prvo veliko iznenađenje turnira. To ne bi bilo nikakvo čudo za tim iz Ivy League.
Korisnikov avatar
By Antoine
Dimitris Diamantidis napisao:Svaka cast za prognozu Antoine. Imali su srece u zavrsnici ali su je i zasluzili. Sta ocekujes od ostalih utakmice na programu veceras?

Imali su dosta sreće, ali mi je nejasn kako je moguće da igrača koji šutira bacanja 50% pošalju na penal u poslednjih 30 sekundi? Ipak su bili mnogo bolji tokom čitavog meča, mislio sam da će se Bayloru vratiti za prošlu godinu, ali mi je drago što nije.

Večeras očekujem tesne pobede Miamija, Indiane i Utaha, nešto lakšu Kentucky-ja, očekujem da FGCU namuči UNC, da Gonzaga nekako dobije Seton Hall, kao i Providence USC, a od meča Arizona - Wichita St očekujem spektakl, mislim da Shockersi mogu do pobede.
Korisnikov avatar
By Jomer
bas me ukanalio Baylor :lol: prognozirao sam F4 :D , ponelo me je srce :D

bas sam hteo da odigram Duke vise poena uz pomeranje granice, ali to sam mogao samo u planet win 365, a nije mi blizu kuce :(

hvala Toine za prognozu ko je odigrao dobro je profitirao
Korisnikov avatar
By Antoine
Izuzetan meč USC-Providence! Trojansi sami sebe pobedili. Neverovatna završnica. Jovanović odličan, sve do poslednje rotacije u odbrani.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 210
  • 230
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27