Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Dobro je sto je bio minut cutanja za naseg vernog Zvezdasa Dragana Nikolica.
Drago mi je zbog pobede. Dobra kontrola skoka, los sut, ali smo izvukli dosta slobodnih. Kinsi najbolji, a Miler solidan. Cirbesa prebili i opet je podbacio. Dangubica covek odluke. Stavio u dzep Vilijamsa, a kada je izasao Vilijams se razigrao, a onda se vratio Dangubica i stavio ga u dzep. Takav Dangubic nam treba i trebao je danas i vise da igra. Guduric nije imao svoj dan, kao ni plejmejkersi par Jovic - Micic, ali je Micic na kraju napravio par dobrih prodora. To me raduje, samo neka koristi prodor i jos sutic da popravi, bice sledece sezone jedan od 3-4 glavna igraca Zvezdane.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Kakva utakmica! U Areni ludilo. S ovakvim domaćim terenom i jednom pobjedom u gostima, F4 i nije nerealan.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Uf,crko sam,izgoreo,mrtav umoran,ali vredelo je..
Zgazi ih sve!!!
IMG-20160311-WA0026.jpg
Slika
Slika
Slika
Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Matori bio si na 5m od mene :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ha,možda si me i zapazio,onaj u plavom džemperu što se dere na Simona i Štimca.. :)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Zex88 napisao:Ha,možda si me i zapazio,onaj u plavom džemperu što se dere na Simona i Štimca.. :)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Uh takvih je bilo mnogo :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Moram da istaknem Dangu.. I protiv Efesa i protiv Pao-a je fantasticnu odbranu igrao na Ertelu i Vilijamsu.. Bukvalno nisu mogli da prime loptu pored njega.. Ipak ono sto ne sme da radi je onakvo ubacivanje lopte u finisu.. Medjutim prijatno me je iznenadio sto je posle toga stao na bacanja i gadjao 2/2..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Jomer
cestitke na pobedi, poceo je da vam se otvara zreb, ako vam se jos namesti Caja u 1/4, imate istrorijsku sansu za F4, sledeca prilika ko zna kada i za koliko godina
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Samo da nam ne dodje Real, mislim da se moze igrati sa CSKA i Laboral Kucom
velika greska, protiv CSKA imate 0.01%

nikako vam ne odgovaraju , ima da vas prebiju a i oni su mezimce EL, i jedan od razloga zasto postoji EL, taj tas na vagi koji pobedjuje FIbu i to ce jordi da nagradi

sa Cajom su sanse 50-50 i istorijska prilika
Poslednja izmena od Jomer u Sub Mar 12, 2016 12:27 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Kakva slika.. :)

Ja se uzdam da ce Zelimir najzad da nas ispostuje.. :)

Slika Btw,ovde nije sviran prekrsaj.

Slika

Slika

Slika
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26