Stare teme
Korisnikov avatar
By micky
Kad se ocekuje povrata Luke Mitrovica na parket ? Mnogo ce nam znaciti u kontroli skota odbrana-napad sa kojim imamo velikih problema.
Korisnikov avatar
By skeske
micky napisao:Kad se ocekuje povrata Luke Mitrovica na parket ? Mnogo ce nam znaciti u kontroli skota odbrana-napad sa kojim imamo velikih problema.
I kao sekundarni plej na postavljenu odbranu. Nisu ljudi svjesni koliko cemo biti jaci kad Mitrovic udje u rotaciju.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Očekivano......
Datome i Bogdan su vas sahranili, iako mi je pomalo čudan ovakav sumrak celog tima u drugih 20 minuta.

Milion koji ste uzeli za Kalinića = posao stoleća.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nisam gledao,nabicemo ih na f4..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Yopitsch-Kurz napisao:Očekivano......
Datome i Bogdan su vas sahranili, iako mi je pomalo čudan ovakav sumrak celog tima u drugih 20 minuta.

pustio ih radonja zbog prvog mesta

za uzvrat uzece nam stimca na kraju sezone za 800 000
Korisnikov avatar
By skeske
Yopitsch-Kurz napisao:Očekivano......

Ma nije bio sumrak, poceli su tuci a na domacem su terenu i tu nema spasa, ne mozemo nista organizovati sa takvim kriterijumom sudija, previse su kvalitetni Turci da ih dobijemo na taj nacin.
Kada bi cesce ponavljali odbranu iz prvog poluvremena otisli bi na F4.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Obzirom kako smo igrali ABA ove sezone drugo mesto je odlican rezultat. Ako budemo igrali plej of kao ligaski deo tesko cemo da osvojimo, moramo sada da podignemo nivo igre ako hocemo trofej, nezgodno je to sto nas u isto vreme cekaju krucijalne utakmice u Evroligi, bice jebitacno ali sad je trenutak da tim da sve sto ima u narednih mesec dana.
Sto se tice KLS, kontam da petorka Rebic, Guduric, Simanic, Tejic, Stimac moze da dobije 95% timova i tako treba nastupati.
Mnogo bi nam znacilo da Luka bude spreman za plej of ABA, a sto da ne i za eventualni top8.
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige