Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Sa porazom Efesa smo korak blize,ali jos uvek daleko. Sledece kolo nam je sansa da pobedom nad Panatom napravimo dzinovski korak. Darasufaka da dobije Efes i puna kapa..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Što ste daleko?
Realno ne vidim ko će da vas stigne, za bar 4. mesto. Imate 2 pobede više od Efesa i bolji međusobni skor.
Korisnikov avatar
By Zex88
Efes jos 5 meceva ne izlazi iz grada..Jos kad pusti Zeljko..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ajde bre, imate PAO i Darušafaku kući i Cedevitu na strani (uz njihov poznati domaći teren)
Eto ti tri pobede u startu.
Hajde da kažemo da ćete da prsnete od Kubana i sutra od Fenera, opet vam ostaju Španci koje sasvim lagano možete da dobijete tamo.
Moje realno mišljenje je da je samo pitanje da li ćete biti treći ili četvrti, ne vidim ko bi mogao da vas zaustavi na putu do TOP8
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja se nadam da ce sve tako biti..

Idemo korak po korak,mogao bi sutra Zeljko da pusti i nas jednom.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Yopitsch-Kurz napisao:A, to nikako :)
Slika
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Imam neki osecaj da cemo da sibnemo sutra Fener, Simon MVP kola :D
+1
U glavi mi je neko sutersko ludilo nasih, onako rastereceni, a onda haos u grupi.

Mislim da trio iz repke Jovic Simon Stimac onako iz senke resava..

Sto se tice taktike slazem se sa Miletom,

nas najvise muce Udoh i Veseli, a ni jedan nije neki suter, Veseli ni sa bacanja, treba takodje imati na umu da im fali Antic koji nas je i ubio par puta dosad..

Tako da ako uspemo da preko Cirbesa opteretimo Udoha a Veselog nateramo da bacanjima zaradjuje poene, mi smo egal.
Korisnikov avatar
By skeske
Ja mislim da mi treba da uzmemo Mutinu taktiku, plus da ih bijemo kao volove. Dakle, bar 15 faulova nad Veselim, nek izvede 30 bacanja, plus neka suta koliko hoce sa vana, skupiti se i zagraditi skok po svaku cijenu. Centri ne trebaju izlaziti sire od 3 metra pa neka ih pune sa poludistance, nije vazno. Znati istuci ih i pustiti nek se ispucavaju modrih ruku.
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige