Heisenberg napisao:Bejase pre neki dan prica kako Radonja ne zna da dobije utakmice koje moraju da se dobiju..., nekome je vazniji Kup od top8, meni licno nije, jedan smo osvojili 3 puta u 4 godine, a u drugi nismo usli nikad u istoriji. Svaka cast momcima, velika pobeda!
Secam se pre par godina ljudi iz suprotnog tabora su nazivali cudom i magijom ovakve utakmice u ovoj fazi takmicenja kad je njihov klub bio u pitanju, a mi cigani smo u fazonu- "sve je to normalno, nego aj da smenimo Radonju zbog kupa" 
Posto se osecam prozvanim, samo da kazem da ovo ne menja nista.
Prvo nisam rekao da on ne zna da dobije utakmice koje se moraju dobiti, vec sam rekao da on takve utakmice gubi u vecini, odnosno u dovoljnom broju da bi trebalo razmisliti da li je to uvek splet okolnosti ili on jednostavno nije za takve meceve.
Ja nisam imao narocitih zamerki na njegovo vodjenje u EL, 90posto klubova tu je skuplje od nas i svaka pobeda kako u prvoj fazi tako i sad je puna kapa, ja sam zamerao utakmice u ABA koje predstavljaju svojevrsnu ulaznicu za EL , a koje se moraju dobiti, kao i meceve posebne vaznosti, sa Partizanom, nebitno dal je kup, KLS ili ABA, i tu i dalje stojim iza svog misljenja.
Naravno cestitao sam sinoc na pobedi, i verujem u prolaz u 8, to sam pricao i ranije, da ne bude da sad okrecem pricu, ali to apsolutno ne menja ono sto sam ranije pisao. Iza svega stojim.
Podvuceno, ja apsolutno nisam trazio da se smeni zbog kupa, kup je bio samo kap koja je prelila casu, ja mu zameram sve one kikseve, narocito u ABA koji se nisu smeli dozvoliti.
I pored svega loseg sto sam o njemu pricao, ja sam ga za mnoge stvari i pohvalio, tako i pohvaljujem za sinocnjo vodjenje.