Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Slika
Slika

Slika

Slika

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Bejase pre neki dan prica kako Radonja ne zna da dobije utakmice koje moraju da se dobiju..., nekome je vazniji Kup od top8, meni licno nije, jedan smo osvojili 3 puta u 4 godine, a u drugi nismo usli nikad u istoriji. Svaka cast momcima, velika pobeda!
Secam se pre par godina ljudi iz suprotnog tabora su nazivali cudom i magijom ovakve utakmice u ovoj fazi takmicenja kad je njihov klub bio u pitanju, a mi cigani smo u fazonu- "sve je to normalno, nego aj da smenimo Radonju zbog kupa" :D
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Bejase pre neki dan prica kako Radonja ne zna da dobije utakmice koje moraju da se dobiju..., nekome je vazniji Kup od top8, meni licno nije, jedan smo osvojili 3 puta u 4 godine, a u drugi nismo usli nikad u istoriji. Svaka cast momcima, velika pobeda!
Secam se pre par godina ljudi iz suprotnog tabora su nazivali cudom i magijom ovakve utakmice u ovoj fazi takmicenja kad je njihov klub bio u pitanju, a mi cigani smo u fazonu- "sve je to normalno, nego aj da smenimo Radonju zbog kupa" :D
Posto se osecam prozvanim, samo da kazem da ovo ne menja nista.

Prvo nisam rekao da on ne zna da dobije utakmice koje se moraju dobiti, vec sam rekao da on takve utakmice gubi u vecini, odnosno u dovoljnom broju da bi trebalo razmisliti da li je to uvek splet okolnosti ili on jednostavno nije za takve meceve.

Ja nisam imao narocitih zamerki na njegovo vodjenje u EL, 90posto klubova tu je skuplje od nas i svaka pobeda kako u prvoj fazi tako i sad je puna kapa, ja sam zamerao utakmice u ABA koje predstavljaju svojevrsnu ulaznicu za EL , a koje se moraju dobiti, kao i meceve posebne vaznosti, sa Partizanom, nebitno dal je kup, KLS ili ABA, i tu i dalje stojim iza svog misljenja.

Naravno cestitao sam sinoc na pobedi, i verujem u prolaz u 8, to sam pricao i ranije, da ne bude da sad okrecem pricu, ali to apsolutno ne menja ono sto sam ranije pisao. Iza svega stojim.

Podvuceno, ja apsolutno nisam trazio da se smeni zbog kupa, kup je bio samo kap koja je prelila casu, ja mu zameram sve one kikseve, narocito u ABA koji se nisu smeli dozvoliti.

I pored svega loseg sto sam o njemu pricao, ja sam ga za mnoge stvari i pohvalio, tako i pohvaljujem za sinocnjo vodjenje.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ajde da ne ulazimo ponovo u istu diskusiju ali moram da odgovorim, kazes da si zamerao utakmice u ABA koje predstavljaju svojevrsnu ulaznicu u ABA, ako mislis na ovu sezonu tih utakmica jos nije bilo, bice ih tek u plej ofu, sto se tice prosle sezone sve ih je dobio, sto se tice poraza od Cibone od pre 3 godine, to je bilo tada i mnogo toga se promenilo od tog momenta, sada smo stabilan Evroligas sa kvalitetom igre koji je iznad ostalih u ABA, zato i sebi mozemo da dozvolimo neko kalkulisanje u domacoj ligi, naravno kada bude vreme taj kvalitet igre iz Evrolige cemo da prenesemo u plej of i onda to gledanje u sitna crevca, par neplaniranih poraza pada u vodu.
Slazem se da nismo smeli da dozvolimo da izgubimo dva puta od KKP u mesec dana, all ja ti potpisujem da ce se za par godina pamtiti nasa titula koju cemo odbranili u KLS nego li ti porazi, koje je usput i KKP imao u svom naponu snage.
Dakle sustina je da se ne slazem nikako da on u vecini ili dovoljnom broju gubi utakmice koje su od posebne vaznosti, naravno druga je prica sto smo mi u fazonu da od dana kada je dosao na klupu CZ mora odmah da dobije sve te utakmice, imao je kikseva, posebno u pocetku, ali kako vreme prolazi covek se sve bolje nosi sa pritiskom i sve redje mu se tim raspada, dakle i on raste zajedno sa klubom, da ne pricam o razvoju pojednih igraca pod njegovom komandom( Jovic, Bobi, Kalinic, Cirbes, Guduric, Lazic, Danguba itd...)
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Ajde da ne ulazimo ponovo u istu diskusiju ali moram da odgovorim, kazes da si zamerao utakmice u ABA koje predstavljaju svojevrsnu ulaznicu u ABA, ako mislis na ovu sezonu tih utakmica jos nije bilo, bice ih tek u plej ofu, sto se tice prosle sezone sve ih je dobio, sto se tice poraza od Cibone od pre 3 godine, to je bilo tada i mnogo toga se promenilo od tog momenta, sada smo stabilan Evroligas sa kvalitetom igre koji je iznad ostalih u ABA, zato i sebi mozemo da dozvolimo neko kalkulisanje u domacoj ligi, naravno kada bude vreme taj kvalitet igre iz Evrolige cemo da prenesemo u plej of i onda to gledanje u sitna crevca, par neplaniranih poraza pada u vodu.
Slazem se da nismo smeli da dozvolimo da izgubimo dva puta od KKP u mesec dana, all ja ti potpisujem da ce se za par godina pamtiti nasa titula koju cemo odbranili u KLS nego li ti porazi, koje je usput i KKP imao u svom naponu snage.
Dakle sustina je da se ne slazem nikako da on u vecini ili dovoljnom broju gubi utakmice koje su od posebne vaznosti, naravno druga je prica sto smo mi u fazonu da od dana kada je dosao na klupu CZ mora odmah da dobije sve te utakmice, imao je kikseva, posebno u pocetku, ali kako vreme prolazi covek se sve bolje nosi sa pritiskom i sve redje mu se tim raspada, dakle i on raste zajedno sa klubom, da ne pricam o razvoju pojednih igraca pod njegovom komandom( Jovic, Bobi, Kalinic, Cirbes, Guduric, Lazic, Danguba itd...)
Slazem se da ova prica treba da se zakljuca, bar do kraja sezone, uostalom receno je sve sto smo imali.

Samo ovo podvuceno da apsolviram , a to je uostalom sustina.

Jednostavno kao i sve, rezultat se gleda na kraju, ako se osvoji ABA ovo ce biti sto ti kazes kalkulisanje i tempiranje forme i Radonja ce opet biti car, ali ako se ne osvoji, ili se izgubi kosem u zadnjoj sekundi, onda ne treba kriviti taj poslednji napad ili taj poslednji mec u seriji nego upravo ovo tokom sezone, kada smo trebali izboriti domaci teren.

Ti si pristalica prvog razmisljanja, ja drugog. Tj nisam pristalica jer bih i ja voleo da uzmemo i da bude kako ti kazes, ali se plasim ove druge verzije, jer mislim da porazi nisu posledica tempiranja i 'spleta okolnosti' vec nekih drugih stvari ali o tome je sve receno, do kraja sezone nema svrhe potezati ovu temu.

Svi mi zelimo najbolje Zvezdi i navijacemo za sve pobede do kraja, a onda cemo videti sta i kako.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo malo i atmosfere od Engleza..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=jIDs70y ... e=youtu.be[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :lol:
  • 1
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263