Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
SASA BANJAC napisao:hahahahha,ja protiv tebe...pa jbt jel ima jedna postena liga na ovom forumu,pa ovo je neverovatno... :angry-screaming:
Hahaha, nisam namestio, svega mi, tako softver automatski redja parove :)
A i realno, gledajuci tvoj tim, mislim da su sanse 50-50 ;)
Korisnikov avatar
By Gale
Haha, Joomla mora da pobedi pod pretnjom bana...za milaneziju ;)
Drugar je drugar i mora da se pogura malo kad je uzbrdica, sorry.

Yopica čeka, kako bi to Tegi rekao, gorčina poraza.
By milanezija
Ja kolike sam srece kad ekipa zvekne 200 ja cu pauzorati to kolo ili ce neki manijak koji mi zapadne imati 220(osim Banjca normalno koji ako pridje 100 bice super)
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Haha, joj Kosta, sad cu da ti vratim za sve postove sto si mi brisao i sto si me kaznjavao, Banditu jedan!
Ljudi, nemate pojma koliko cekam okrsaje protiv Galeta ili recimo Banjca, pa to je smijurija.
Ali realno, ono kolo kad je Barisa imao 23 Banjac je dobacio cak do 70 :) I Sale moj dobri, kakav je izraz "puvanjak", prvi put cujem, umirao sam od smjeha.
A Mutinjo dzukela, prvo kolo namjestio da ides na njega, dok ne dodjes sebi...
Korisnikov avatar
By Mutinjo
KLEVETA!!! :lol:
Ozbiljno, samo redja parove.
Elem, evo Gladijajatora

Hamonds, Capin
White, SUtalo, Aleksa Popovic,Bakic
Savovic, Planinic, Vukusic,Bejns

Kasnije cu da otkucam prognozu naseg strucog konsultanta i ujedno preporuku za kladionicare :mrgreen:
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
texxxdrummer napisao:Haha, joj Kosta, sad cu da ti vratim za sve postove sto si mi brisao i sto si me kaznjavao, Banditu jedan!
Ljudi, nemate pojma koliko cekam okrsaje protiv Galeta ili recimo Banjca, pa to je smijurija.
Ali realno, ono kolo kad je Barisa imao 23 Banjac je dobacio cak do 70 :) I Sale moj dobri, kakav je izraz "puvanjak", prvi put cujem, umirao sam od smjeha.
A Mutinjo dzukela, prvo kolo namjestio da ides na njega, dok ne dodjes sebi...
Hhahahahaha,pa "puvanjak" ti je iz kamiondzija,ne mogu sad da nadjem klip da okacim,ali naci cu...
Inace,Mutinjo je takav zajeb sebi napravio,jer cu da izdominiram,odmah u prvom kolu,ima da vas satirem jednog pojednog,jedva cekam tebe brkati i roze dahtaca,e vas cu da ruiniram...Mada, vi ste ruine i bez toga :)))
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Sale, ne znam vise sta da ti napisem. Vidimo se na ovom mjestu u nedelju vece :) :eusa-violin: :violence-shootself: :orcs-gayflag: :obscene-sexualvlick: :obscene-moneypiss: :obscene-birdiedoublered:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 105
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]