Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Lose u odbrani, u 1/4 su nas busili iz pika, u 2/4 smo se do kraja pogubili u odbrani sto su oni odlicno iskoristili i preokrenuli mec, u napadu takodje lose igramo, prisiljavaju nas stalno na teza resenja i soliranja.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Сада вам остаје борба са Пао-м да избјегнете ЦСКА.
By podgorica
Merak je gledat ove momke , na czv ne gledam kao na czv u evroligi vec kao na srpski klub , prosto moras navijat za ove momke...

Guduric jos jednom muda do poda , kakav clutch.. Micic jos jedna odlicna utakmica , potpuno se isplatilo njegovo dovodjenje , mogao bi ostat iduce sezone kao prvi plej mozda..

Recite mi jesam li dobro ispratio ili Radonja jos jednom posle tehnicke lidera ostavlja na klupi i u vatru ubaca tinejdzera , i opet izdominirao? :)

Cestitam jos jednom cigani :)

I da , osim tog izbjegavanja CSKA , 3. Mjesto eventualno bi moglo donijet utakmicu sa Laboral Kucom , dje bi czv imala realne sanse za prolaz na F4. Ali korak po korak.
Korisnikov avatar
By Peja
Svaka cast svima, narocito Micicu i Dangubicu i Guduricu.

Prakticno smo sad u 8, sto neko rece treba se boriti za 3. mesto a mozda i drugo?
Korisnikov avatar
By MileBL
Koja drama, puce mi internet tri minuta pre kraja utakmice :)

Znao sam da dobijamo cim je Duda potegao za Muta taktikom da nas napada sa dva krilna centra, Dudu razumem nekako, godine rade svoje ali na isti nacin su pukli Pesic sa Bajernom kada je stavio Savana na pet i Djordjevic kada je stavio Gista na pet.
  • 1
  • 258
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.