[quote="Zex88"
]Znaci treba dovesti nekog mladog da se uci,umesto mladog koji pravi rezultate. Pravi nacin rada..Covek pegla pola Evrope,ne to nije dovoljno..
Sto se tice meceva gde smo favoriti,srecom pa ja pamtim proslu godinu..Ne uzimam samo ono sto mi odg..
I
da,ovaj tim ni u snovima nije jaci od proslogodisnjeg..
Edit: Da ne zaboravim,mi smo se zasitili trenera posle 3 godine..Koliko je Dule bio u Partizanu,Zeljko u Pao-u? Ali ne,to nije dobro,napravice dobar rezultat,daj da ga smenimo na vreme.. Kad budete naricali za tuznom sudbinom,kasno ce biti..
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka[/quote]
1. deo ,ne moras ici u krajnost, pod 'mladim' trenerom podrazumevam sve osim karija, dude, zeljka, maljkovica, vlade djurovica

i ostalih.
2. deo, ja nisam sporio radonjine rezultate od prosle godine, rekao sam da je on dobar trener, mislim da ce na kraju ove godine isto imati dobre rezultate ali to ne menja cinjenicu da ne zelim vise da on bude trener.
3. deo, mislim da je ovaj tim jaci od proslogodisnjeg, ne ulazeci u kvalitete igrace i da ne razvijamo dalju raspravu, samo cu reci jednu stvar:
ovaj tim tj dosadasnja sezona je skuplja od prethodne, prosle godine smo imali 12 ljudi na pocetku priprema, 12 ISTIH na slavlju titule u junu.
Ove godine je promenjeno 20 ljudi, potroseno je vise para, pa cak i da je taj prosli tim jaci, onda je ove godine neko debelo zakazao, ako promenis 20 ljudi da bi napravio 12 odlicnih, a opet ne napravis jaci tim nego prosle sezone onda si ti los trener, odnosno nisi dobro birao ove sezone, ili si imao srece prosle .