- Ned Feb 21, 2016 12:00 pm
Mislim i da je vecina nas cestitala pobedu kolegama forumasima iz suprotnog tabora sto je fer i korektno, a ne bahato i ponizavajuce.
Yopitsch-Kurz napisao:Vremena se brzo, prebrzo menjaju. Ne tako davno, šurili smo vas gde stignemo... Ili ste možda zaboravili, možda potisnuli, poraze i od 40+ razlike?? Tada niko od nas nije radio ovo što ste vi radili u petak i juče preko dana. NIKO! Toliko bahatosti i arogancije na jednom mestu ("kad u nedelju igraju Zvezda i Mega"; "za klasu smo jači"; "dobijamo 20 razlike"; "prosto ne vidim način da nas KKP dobije"). E, zbog toga je moralo da vam se, kako kažeš, natrlja na lice iste večeri. Jer, jedno je optimizam, nešto sasvim drugo ponižavanje kakvom ste bili skloni do utakmice.Po meni nije arogancija reci istinu, a to je da smo za klasu jaci i to je svakome jasno, ja licno nisam pisao to sto si gore citirao, moje reci su bile da dobijamo lagano i rutinski, ok nisam mislio 20 razlike, ali opet bez neke velike drame. To mozda nekom zvuci uvredljivo ali objektivni kvalitet nismo pretvorili u pobedu iz samo Radonjicu poznatih razloga.
Čak mislim i da vam vaše ponašanje pre meča nije dovoljno "natrljano na lice". Tek da se zna...
Mislim i da je vecina nas cestitala pobedu kolegama forumasima iz suprotnog tabora sto je fer i korektno, a ne bahato i ponizavajuce.
Say my name...

- By Šipurske livade