Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Yopitsch-Kurz napisao:Vremena se brzo, prebrzo menjaju. Ne tako davno, šurili smo vas gde stignemo... Ili ste možda zaboravili, možda potisnuli, poraze i od 40+ razlike?? Tada niko od nas nije radio ovo što ste vi radili u petak i juče preko dana. NIKO! Toliko bahatosti i arogancije na jednom mestu ("kad u nedelju igraju Zvezda i Mega"; "za klasu smo jači"; "dobijamo 20 razlike"; "prosto ne vidim način da nas KKP dobije"). E, zbog toga je moralo da vam se, kako kažeš, natrlja na lice iste večeri. Jer, jedno je optimizam, nešto sasvim drugo ponižavanje kakvom ste bili skloni do utakmice.
Čak mislim i da vam vaše ponašanje pre meča nije dovoljno "natrljano na lice". Tek da se zna...
Po meni nije arogancija reci istinu, a to je da smo za klasu jaci i to je svakome jasno, ja licno nisam pisao to sto si gore citirao, moje reci su bile da dobijamo lagano i rutinski, ok nisam mislio 20 razlike, ali opet bez neke velike drame. To mozda nekom zvuci uvredljivo ali objektivni kvalitet nismo pretvorili u pobedu iz samo Radonjicu poznatih razloga.
Mislim i da je vecina nas cestitala pobedu kolegama forumasima iz suprotnog tabora sto je fer i korektno, a ne bahato i ponizavajuce.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ponašanje (vaše, ne samo tvoje) pre utakmice je bilo bahato i arogantno.
Čestitke posle utakmice su, s' druge strane, bile fer i korektne.
Jači jeste, to je jasno svakome ko je realan. Razloge za to (mnogo ih je, raznorodnih) ostavljam drugima, ili bar za drugo vreme i mesto. Sa obzirom na objektivni kvalitet, prečesto su protiv nas počele da vam se propuštaju prilike za potvrdu istog.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ovo je bila četvrta kup utakmica u 4 godine u koju su cigani ušli sa stavom "lako ćemo, pobeda je već upisana" i konačno se desilo prizemljenje. I pored toga što je takav stav bio najopravdaniji sada od svih godina, ( ali ne i opravdan), prve dve je bio veštački stvoren, desilo se i nadam se da će bar neko naučiti da nikad ali nikad ne upisuje pobedu pre kraja meča.

Mogu ja sad da napišem onu kako kup nije bitan i eto im neka se igraju ali to nije tako, to je samo za vađenje. Istina je da u Srba kup nije bitan samo onom ko ga ne osvoji.

A neki već upisali pobedu nad Darušafakom i Cedevitom u El, a ni Pao nije daleko.

Očajna igra sinoć, očajna.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Advokat,nije tacno da se niste bahatili,mogu da ti izvucem i spisak uvreda koje su pisane svih tih godina.. Da se ne vracam na ono debilno,a gde ste cigani da cestite?
A cim su se razultati okrenuli,ti veliki partizanovci su nestali sa ovog foruma..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Siguran sam da će i masa velikih cigana nestati sa ovog istog foruma onda kada se rezultati opet okrenu.
Ljudima teško ulazi u glavu činjenica da su i porazi normalna stvar.
Korisnikov avatar
By MileBL
Da smo sinoc povezali pet minuta dobre igre bili bi u egalu, stvarno lose smo igrali od loseg gradjenja kosa do gubljenja lopte u napadu.
Vidi se da nam fali Luka Mitrovic, momak je veliki borac, on bi sigurno povukao ekipu na terenu. Takodje od njega cemo imati velike koristi u napadu, jer brzo se krece i razmislja, Miler i SImon ne znaju napraviti pravi blok, Luka to mnogo bolje radi, sa njim ce igra biti tecnija i brza.
Sto se tice Radonje, videcemo sta ce biti sa njim, ako se secamo Radonja je dosao na nasu klupu u istom delu sezone, tako da nista cudno ne bi bilo i da ode.
Sreca da su Trifa i Luka Pavicevic nasli posao, nadam se Zoranu Lukicu, ne smem ni pomisliti da Coki dovede nekog svog FMP trenera.
Ipak bih vise voleo da Radonja ostane a da smeni bivse selektore u njihovim klubovima :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
A znate kako to kod nas ide, uvijek se pretjeruje, i u pobjedama i u porazima, piše se vruće glave, emocije tintraju po tastaturi.

Ja uvijek zamjeram Radonjiću što nikad nema plana B, ako krene dobro ono zacrtano, onda se uglavnom dobije utakmica, ako ne, bude fijasko ko sinoć. iritira, da nešto ne pokuša mimo šablona.
Generalno, on radi dobar posao, osvojio sve prošle godine, i ove godine je na dobro putu da prođe u top8, i pobjedi u ABA ligi.
Za mene će biti ok ako osvoji aba ligu, ostalo manje-više. REalno, bez demagogije i patetike, ako izbori EL (na terenu) svaka mu čast. Ne ulazim u to hoćeli Đordi dati mjesto, neće li, njegovo je da pobjedi Cedevitu pa Budućnost (vjerovatno) i odlično za ovu sezonu, sa mnogo turbulencija.
Neću nešto pretjerano halabukati ako ne prođe u top8, i čak izgubi prvenstvo SRbije.
Korisnikov avatar
By Antoine
Mislim da Zvezda može lako doći u paradoksalnu situaciju da uđe u top 8 i ne izbori EL dogodine. Iskreno, voleo bih da Srbija ima predstavnika i sledeće sezone, ali već se oseća zamor materijala vodećih igrača, Cedevita je pokazala šta može, Budućnost radi ozbiljno za EL, a čini mi se da su glavni igrači Zirbes i Miller pik forme već prošli. TK mnogo znači u tom smislu. Mada, pitanje je i na šta će evro kupovi ličiti naredne sezone.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By MileBL
Luka ce nam mnogo doneti, jeste da izlazi iz povrede i da jos uvjek nije zaigrao, ali on je skoro jedini pravi krilni centar u ovom timu. Sada na cetvorki igramo sa Milerom i Simonom, ni jednom od njih to nije prirodna pozicija kao Luki, oni cak ne prave ni prave blokove sto je jako bitno u igri koju forsira Radonjic. Takodje i Stimac ne pravi dobre blokove, odnosno puno je spor, kad je on u igri bek uvek mora stati i cekati Stimca u blok, tu se uvek gubi par sekundi u napadu a protivnik se konsoliduje ukoliko se izgubi koji igrac u defanzivi
Ukratko sa Lukom rasterecujemo i Cirbesa i MIlera, nadam se da ce Simon koristiti samo za cuvanje jakih trojki koje ne mogu cuvati Danga i Lazic.
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]