Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
ali 20 skokova u napadu Partizana.. Od atletski slabije ekipe na svim pozicijama..
Mi kos ne mozemo da damo u napadu,odbranu ne igramo..
Korisnikov avatar
By MileBL
MileBL napisao:Samo da Radonjic ne bude iznenadjen njihovom taktikom

Kao da sam znao sta nas ceka, ne mogu vjerovati da mozemo imati ovako los pristup utakmici.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Onda? Kad sutra igrate protiv Mege ???

P.S. Avatar za šaljivdžije koje su prognozirale pomenuti duel (kao i za one koji ne vide način da KKP dobije KKCZT):
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbt,Fmp je odigrao juce mnogo ozbiljniju utakmicu nego mi..

Kinzi je igrao sam ovo,nesto Vasa i Cirbes.. Stimac,Rebic,Lazic,Guduric,Simonovic,Tejic,Simanic,Miler,Dangubic ukupno 9 poena.. 9 igraca 9 p..

Medjutim,nedopustivi krininal je 21 ofanzivni skok protivnika,50 ukupno..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ja ne kapiram skraćivanje rotacije i kukavičluk da se proba s Tejićem i Simanićem neki minut. Kontam da bi obojica bolje odigrala na Džounsu s obzirom na to koji je on tip igrača, a koji Cirbes.
Građenje ostalih je čist kriminal. Kad ti Milutinović zakuca odbitak, odmah znaš da si ugasio.
I najvažnije od svega, mislim da se sad već može reći da ova ekipa ima problem kad igra sa slabijima od sebe, kad je favorit (Partizan, Darušafaka, Igokea...). To je po meni jedna od ključnih stvari prošle godine. Čvrstina s kojom se igralo protiv najboljih prenosila se i kad se igra s najgorima. Ovde toga nema.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
MookieBlaylock napisao:Ja ne kapiram skraćivanje rotacije i kukavičluk da se proba s Tejićem i Simanićem neki minut. Kontam da bi obojica bolje odigrala na Džounsu s obzirom na to koji je on tip igrača, a koji Cirbes.
Građenje ostalih je čist kriminal. Kad ti Milutinović zakuca odbitak, odmah znaš da si ugasio.
I najvažnije od svega, mislim da se sad već može reći da ova ekipa ima problem kad igra sa slabijima od sebe, kad je favorit (Partizan, Darušafaka, Igokea...). To je po meni jedna od ključnih stvari prošle godine. Čvrstina s kojom se igralo protiv najboljih prenosila se i kad se igra s najgorima. Ovde toga nema.
Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Bravo,TO JE TO..
Korisnikov avatar
By bokibb
Ovo koliko god bilo nebitno takmičenje (poredjenje sa ABA i EL pogotovo) ovako izgubiti sa ovako lošim pristupom i bez želje....

60% krivice je na RAdonjiću da drugu utakmicu od KKP gubi na identičan način (ne uči na svojim greškama, to mu je najveća zamjerka) a 40 % su krivi igrači sa ovakvim pristupom. Miller kao da nije ni došao na utakmicu, Cirbes ušao u fazonu lako ćemo pa se iznervirao kada je počeo dobiujati batine i griješiti i nije se uspio vratiti iz kontra ritma. Odbrana bez volje ikakve, Micića prolaze kao da je čunj, strana pomoći spava svaki put, kad god KKP zavrti pisc&pop Cirbes ostane na ničijoj zemlji... Kinsey ovo nije sam mogao pokrpiti nikako ma koliko se trudio. Ako izgubite od EFES-a (a nadam se da nećete, želim vam uspjeh da udjete u TOP 8) bojim se da vam se sezona ne raspadne (ne uzmete ABA, KLS je nebitan ali stvarno).
By SinisaBL
ma ja sam ovo očekivao. oni su u modu evrolige i zaboli ih za neke tamo kupove, aba lige i slično. i naravno, imaju trenera kod koga mogu da se tako ponašaju. ofanzivni skok je uvijek najbolji indikator nezainteresovanosti.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
План А: Спусти на Цирбеса, нек угура 28 играча под кош и закуца.
План Б: Немамо, непотребан.

Просто невјероватно с колико се мало муда играло, колико летаргично, безидејно у нападу, одбрана аутопут Берлин-Минхен. За све је то кривац Дејо Радоњић, нажалост.
Како је фино Џиле искористио фаулове на почетку, увео у хркљуш утакмицу, да могу тући Цирбеса, знао да је да од плејмекера неће бити велике користи. Кинзи је све дао на свој индувидуални квалитет и њему капа до пода.
Због чега Дангубић није играо други дио? Да није повреда, или је опет забораваљње на клупи?
Слажем се са MookieBlaylock око Симанића и Тејића.

Јебига, мало срати, па наставити даље, ваљда Дуда није гледао овај фијаско.
  • 1
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 253
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]