Stare teme
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Mislim da ni Covic nije vise toliki Covic pa da otpusti trenera zbog tako necega.
Korisnikov avatar
By skeske
MILOS OBILIC napisao:Ako izgubimo moze da se pokupi i ode iz Zvezde. Svaka mu cast na nekim pobedama, ali ako je Blat dobio otkaz jer je izgubio od prvaka 20 razlike i ljudi videli da tako necu uzeti titulu onda moze da ga dobije i Radonjic ako izgubimo od Partizana.
Ipak verujem da cemo ih dobiti lagano veceras.
A i krajnje je vrijeme da se samounistimo :D. Promjena buduceg najuspjesnijeg trenera u istoriji kluba bi bio dobar put ka tome :D
Korisnikov avatar
By Peja
Heisenberg napisao:Haha ma koji vam je, ide to lagano veceras, sto bi rekli rutinski.
+1

Ja stvarno ne znam kako nas Partizan moze dobiti, msm jesam to rekao i pred prosli mec :D ali jbg

Imam utisak da ce nam izostanak Jovica vise doneti nego njegovo igranje, ova dvojica Micic i Rebic su zeljni igre i narocito napaljeni da svojim vrsnjacima, Cveletu i Aranitovicu pa i Marinkovicu pokazu ko je glavni

Jovica treba lepo oporaviti za EFES, a iskreno i da izgubimo veceras ja se licno ne bih mnogo potresao.

Heis, idi na temu EL, hocu da cujem tvoje vidjenje
Korisnikov avatar
By Zex88
Kakav ocaj od igre sa nase strane.. Oni su nastavili u istom ritmu kao protiv Smedereva,prangijaj za tri.. Mi u EL,napadamo obruc,ovde,ma jok,pucaj za tri..
Skokovi uzas,bacanja jos gore,izgubljene lopte ni ne spominjati..
Kinzi nas vrati u igru i mi na -6,izgubljena lopta,izgubljena lopta,promaseno zakucavanje i -11..
Dangubic se dize na 2 trojke preko ruke,Simon i Gudura airball..Rebic ne moze Cvetkovica da se oslobodi..
Korisnikov avatar
By MileBL
Pre Radonjine tehnicke je bio faul nad Milerom u prodoru koji nije sviran, posle je Miler dobio trecu licnu, tu smo izgubili ritam
Korisnikov avatar
By Zex88
Gotovo je ovo,tezak je ovo kriminla od igre,sutiramo za 3 ili pokusavamo Cirbesa da najdemo,nista drugo ne radimo..

Sramotno izdanje,cestitke Partizanu.. SRAMOTA!!!
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko se samo Radonjic pogubio u ovom mecu,alo bre,jel ti znas da smes da zamenis igraca?

Covek ladno skratio rotaciju na 6,a nas pune Koprivica,Milutinovic.. Teska lakrdija je vodjenje nase ekipe..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ne kapira igranje bez Gudurića. Pa stavi Tejića i Simanića po pet minuta na četvorku. Ja ne vjerujem šta gledam.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 252
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]