Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Sutra bez Jovica, a pitanje je sta ce biti za nastavak turnira, ako slucajno ne bude mogao igrati na Micicu i Rebicu je da preuzmu stvari u svoje ruke.
Korisnikov avatar
By niko1313
micky napisao:U koliko sati se igra Zvezda - Mega u Nedelju ?
Cenis da Borac ili Metalac ne mogu da iznenade Megu? Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Vidim, ima i komedijasa ovde...

Da ne bude da sam namcor pa da opominjem ili nesto slicno, hajde da se dogovorimo, da u slucaju da finale ne bude Zvezda-Mega, vas dvojica dobijete avatar po izboru nekog sa foruma, te da budete duzni da ga ponosno nosite mesec dana.

Mislim da je posteno, tako su se i ranije ovakve stvari resavale.
Korisnikov avatar
By niko1313
Mutinjo napisao:Vidim, ima i komedijasa ovde...

Da ne bude da sam namcor pa da opominjem ili nesto slicno, hajde da se dogovorimo, da u slucaju da finale ne bude Zvezda-Mega, vas dvojica dobijete avatar po izboru nekog sa foruma, te da budete duzni da ga ponosno nosite mesec dana.

Mislim da je posteno, tako su se i ranije ovakve stvari resavale.
Slazem se i ja, mada nisam hteo nikog da "uvredim", to je neko moje misljenje. Smatram da je Zvezda kvalitetniji tim od Partizana, sto ce sutra i pokazati, a Mega je s' druge strane kvalitetniji tim i od Borca i od Metalca Slika

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kako bi mi bilo drago da danas dobijemo Partizan sa 20 razlike. Vidim mnogi Grobari su poceli da se hvale da su bolji od nas, da su nas dobili prosli put pa mogu i sad bez Jovica. Bas zato treba da pokazemo svu nasu snagu danas i da ih pobedimo. Nadam se da cemo uspeti u tome. Stranci moraju da se napale i odigraju ozbiljno. Nema vise zajebancije i zabusavanja van Evrolige. Vreme je za pobedu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako izgubimo moze da se pokupi i ode iz Zvezde. Svaka mu cast na nekim pobedama, ali ako je Blat dobio otkaz jer je izgubio od prvaka 20 razlike i ljudi videli da tako necu uzeti titulu onda moze da ga dobije i Radonjic ako izgubimo od Partizana.
Ipak verujem da cemo ih dobiti lagano veceras.
  • 1
  • 247
  • 248
  • 249
  • 250
  • 251
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]