Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
The Answer napisao:Toliko bitan meč a igraćemo gde? U kom gradu? Kojoj hali? Posle me gledaju kao kretena kad hejtujem jebeni tenis. Mrš bre!

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Jbt koga boli k... za Srbija-Kazahstan u tenisu, neka ih posalju u Kovilovo, mozda tamo napune halu, mislim mi igramo mozda najbitniju utakmicu u istoriji kluba a oni nas jebu sa nekim prvim kolom Dejvis kupa na kom ce igrati Boris Pasanski i Ilija Bozoljac, posle 50god sad su nasli da se naguze u Pioniru!
Korisnikov avatar
By The Answer
Neki Momentum, niko ne zna šta je tačno, neka studentska sekta 100%, kao onaj aisec.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Još je rano za kalkulacije, treba sačekati...
Što se tiće dvorane slažem se da tenis nikako ne smije biti prioritet u odnosu na košarku, kad Đoković svrši karijeru slabo će to ko gledati, jedino ako ne budemo opet imali nekog da dominira.

A licenca se ganja™ a istjeraju te iz dvorane zbog dejvis kupa.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ok,a sto onda mi nismo rezervisali Pionir pre tenisa ili Arenu pre tog skupa?

SC Tasmajdan i Beogradska arena su javna preduzeca koja zive od izdavanja svog prostora.. Nema tu prioriteta,onaj ko plati(rezervise,taj ce i igrati tad).. Tako da te,isteruju nas,prioriteti,su teska zamena teza..

A da stvarno neko hoce da nas istera,to se moglo desiti svih ovih godina,kada su dugovi prema SCT bili milionski..
Korisnikov avatar
By Zex88
A ne,ne,ljudi su neunistivi.. Zvezdu treba izbaciti iz EL,Novaka ATP kazniti..

http://www.jutarnji.hr/video--orgije-pr ... -/1520178/

Dokaz za pevanje novaka cetnickih pesama..
Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku također primijećen kako pjeva “stražama generala Draže”...
i klip gde se peva Vidovdan..

A tek kako oni predstavljaju Mars na Drinu.. :lol: :lol: :lol:

U to ime
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=36XMo-O5uy0[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Kad je krenuo Vidovdan, ja sam se najezio kao p..., ni meni nije jasno koja je fora sa Hrvatima i njihovim brecanjem na pesme koje nemaju veze sa njima.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Srbija i takmicenja nasih reprezentacija moraju da imaju prednost pred Zvezdom, Partizanom i ostalim klubovima.
Zvezda ako je ekipa pobedice Efes bez obzira gde se igra.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
  • 1
  • 244
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je dr[…]

Fudbal