Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Valja večeras vratiti Cedeviti za 2 poraza i to brutalno :D
Nešto nisam baš uvjeren da ona trojica igrača neće igrati, bar jedan od njih će istrčati na parket pionira.
Vjerujem da će pokušati neke vrste kombinovane odbrane + zona, tu su radili protiv Olimpije, vjerujem da je bila generalna proba protiv zmajčeka.
Svakako im je skraćena rotacija, pokušaće da se štite od faulova, ponajviše da Bilana sačuvaju, a onda i Pullena.
Korisnikov avatar
By MileBL
I meni je to sumnjivo za trojicu povrijedjenih iako nisu igrali sa Olimpijom, da li su njih trojica uopste doputovali u Beograd?
Na pocetku treba krenuti sa jakom odbranom kao protiv Lokosa i Unikahe, pogoditi koju troku, mozda se i otvori koja kontra posle jake odbrane. Mislim da ne trebamo odmah gurati lopte na Cirbesa, bolje razvuci malo odbranu sutom ili probati prodorima bekova.
Korisnikov avatar
By skeske
Mislim da se sada utakmica ozbiljno pripremila. Dakle, oproban recept, divljacki pritisak na Pulena i Gordica, ganjanje Pilepica, obratiti paznju na Babica. Bilana stisnuti od pocetka, puniti ga faulovima. To je to.
Korisnikov avatar
By MileBL
Nekako smo previse staticni, mislim da bi trebali podignuti tempo utakmice. Ne znam sta se desava sa Jovicem ali sa njim i Cirbesom igramo brze, ovako sa Vasom i Stimcem gubimo ritam, usporavanje igre vise odgovara Cedeviti zbog manjeg broja igraca u rotaciji.
Korisnikov avatar
By Zex88
Uspeo sam da stignem naa drugo poluvreme,dosta padova i gubitka koncentracije,ali nam se otvorio sut i beng 20 razlike.. Nadam se da je Jovke dobro,to je najbitnije..Treba nam za Efes..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
PONOS

Igramo mahom s domacim mladim igracima i ganjamo top8

Nismo mogli bolje pozeleti

Jel samo moj utisak da je Vasa popravio odbranu?
Konkretno pritisak na pleja i brze se nekako krece
Uz to dosta mu je veci voljni momenat, deluje onako liderski, ume da povuce brzo igru a ume i da uspori, nekako kontrolise utakmicu
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Имате два кључна меча кући један добијете и прошли сте.
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 329

Ja vama ne mogu da opišem koliko mi je drag[…]

Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]