- Pet Feb 05, 2016 10:46 am
Zasto sto imamo trenere koji se boje za svoju funkciju i kojima nije primarni cilj razvoj igraca, vec rezultat sto je tragikomicno kad su u pitanju mladje selekcije, secam se da li prosle godine kako je isto Stefan Peno igrao bukvalno dva takmicenja u roku od 20 dana, stvarno debilno. Ne vidim na koji nacin to moze da pomogne igracu, tako da mi je najlogicniji odgovor ovaj koji sam ti dao.
Mladje kategorije napisao:Pozdrav svima,od narandzastog foruma citam sve,redovno, i nisam imao nameru da pisem,i verovatno necu preteranoDobrodosao!
Da se i predstavim- iz Beograda,Zvezdas,igrao kosarku 10 godina,i 9 sezona radim kao trener u Beogradskom klubu.
Verovatno se ne bih ni sad oglasavao,ali jedna stvar me je bas iznervirala,a nije slucajna....ARANITOVIC ALEKSANDAR,kao sto se znalo da povrede u Partizanu nisu slucajne kad je profesor Koprivica otisao,tako se znalo zasto se povredio Nemanja Aleksandrov,a sad i Aranitovic,bez obzira sto se ta povreda desila u Mega Leksu,ona je samo cekala trenutak.
Glavni problem je sto to najtalentovanije dete (dominantno fizicki pre svega) ,igralo za 2 reprezentacije svako leto,za juniore ,kadete-uvek,PREOPTERECENJE.
Zasto to radimo najboljoj deci ? Jos u Beovuku dok je bio,fizikalija se nije dovodila u pitanje,samo zato je i izdrzao duze nego vecina da se ne povredi.
@GIRA PFC -sa navijacke teme (ima talentovane dece) ,uvek je i bilo i bice,ali ne treba jos pricati o deci 2002 ili 2003,ima vremena za njih
Zasto sto imamo trenere koji se boje za svoju funkciju i kojima nije primarni cilj razvoj igraca, vec rezultat sto je tragikomicno kad su u pitanju mladje selekcije, secam se da li prosle godine kako je isto Stefan Peno igrao bukvalno dva takmicenja u roku od 20 dana, stvarno debilno. Ne vidim na koji nacin to moze da pomogne igracu, tako da mi je najlogicniji odgovor ovaj koji sam ti dao.
Say my name...

- By Šipurske livade