Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Cirba brat,ispostovao publiku..:-)
Sprda se ligom.. Danga i Laza agresivni,ostali u laganom ritu. Vasa ima mnoooogo da radi na sebi.. Simon na zadnja 3 meca,0/11 za tri.. Stime,ajoj..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Cirba brat,ispostovao publiku..:-)
Sprda se ligom.. Danga i Laza agresivni,ostali u laganom ritu. Vasa ima mnoooogo da radi na sebi.. Simon na zadnja 3 meca,0/11 za tri.. Stime,ajoj..

sto znaci samo jedno, dogus ce popiti 4/5 za tri dana tamo
Korisnikov avatar
By Zex88
Bas me zanima kako Stimac brani Majka na treningu..O tome kako ga napada tek necu..

Zex88 napisao:Bas me zanima kako Stimac brani Majka na treningu..O tome kako ga napada tek necu..

Mozda na treningu ne igra Stimac nego Nastic :) salu na stranu Stimac je mnogo losiji nego onog leta na sp...
Inace neshvatljivo velika minutaza Cirbresu danas.
Ako pogledate malo bolje statistiku videcete da je mzt-ova unutrasnja linija dala preko 40poena danas, dok je spoljasnja skroz zatajila.

Rutinska pobeda, samo mi je malo tesko bilo da gledam i razumem kako ona mlada petorka nije mogla da izvede niti jedan krsten napad, dok nije Cirbi usao.

Zexe kapiten ti je danas odigrao vrhunski!
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja mislim da ce naci neki nacin da automatiziraju Stimca, imao je on nekih solidnih partija u Unikahi i Bajernu, moraju naci neku varijaciju pika gde ce biti upotrebljiv, bar za pravljenje prostora za beka.

Videcemo kako ce se Cirbes snaci protiv Erdena i Slotera, oba su vema jaki, nece ih moci lako unositi pod kos.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lazinjo dominator..Stimac je bio tragikomican danas,pogotovo u odbrani,zato je igrao Cirbes ovoliko..

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ruku na srce ni Cirbres nije igrao neku ozbiljnu pdbranu danas, samo sto je s druge strane dao 30poena pa se nije tolko videlo. Kontam da je mogao i Cirbresa da odmara ne kao Kinzija i Milera, ali da mu odigra nekih 15ak min maksimum...

Inace mislim da vam nece bas najbolje proci sl mec sa Darusafakom imaju oni 3 prava el centra od toga dva tipa igraca na toj poziciji, jedan atleta i dva visoka old skul centra u vidu Erdena i Aldemira. Ostali nisu neki problem, ali ako oni isforsiraju igru na njih i opterete Majka, bice svasta... Bice zanimljivo videti ko ce bolje proci u toj prici, mislim licno da bi tu Sloter mogao da bude u odbrani penicilin, dok u napadu mi mirise da ce pre Aldemir s onim frljokama da ubaci najvise... Sve u svemu ne pise vam se dobro ako bude Stimac morao da igra vise od 15 min.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
  • 1
  • 236
  • 237
  • 238
  • 239
  • 240
  • 329
Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Oly - Valensija finale ako Bog da

Re: KK Crvena Zvezda 25/26