Stare teme
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
skeske napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:Kakva crna A licenca, nemojte se zanositi.

Imas neke iskljucive dokaze da se ne moze dobiti A licenca ili je to samo tvoje misljenje?

Moje mišljenje.
-Prvo se zviždi hmini evrolige, doduše sad se natpjevava ista, sa razlogom, ali Đordiju se jebe, kad skrnaviš na neki način njegovo takmičenje.
-Traži on neki siguran pokazatelj da se klub neće iz nekih razloga raspasti za par godina, a kod nas to ide kako se vlasti mjenjaju. A privatizacija neće skoro, jedino ako EU naredi, ako je to uopšte u njihovoj nadležnosti, tačnije, u spisku šta moraš uraditi da bi se priključio istoj.
-Ima bogatih klubova od Zvezde koji su za sad uskraćeni za A licencu. Bogati Rusi, Turci, španski klubovi, a nije da i njemci ne mogu finansijski biti izdašniji.
- Tv prava, ulaznice, sve to mogu na veći stepen dići klubovi iz gore pobrojanih zemalja.

Zvezda može ponuditi 20 000 ljudi u areni, takmičarski jaku ekipu, u smislu da se ne blamira po starom kontinentu. A i to pada u vodu ako bi se kojim slučajem ranije izgubile šanse za prolazak u dalju fazu takmičenja.

Da se svi udaraju u guzicu ako ABA liga dobije jedno mjesto STANDARDNO, ukoliko bude ovaj format od 16 ekipa.

Ja sam iskreno mišljenja da će ostati ovakav sistem od 24 ekipe, ali vidjećemo, valjda će se u skorije vrijeme znati, kako šta.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
To oko A licence i odnosa sa EL je Dzikic u nekom podcast-u lepo opisao - To sto se nama prica ovde o odnosu kluba (klubova) i EL cujemo od nasih klubova, ali nisu u EL budale da ne znaju kakvo je stanje sa finansijama u nasoj ligi.

Mi nemamo klub za koji moze da se kaze da je finansijski stabilan.
Da se Zvezdasi ne uvrede, ali do pre par sezona su proglasavali bankrot... Partizan i kad je igrao EL bio je los sa finansijama. Cedevita je instant klub i licni hobi jednog coveka. Buducnost tek zadnjih par sezona ulaze ozbiljnije, mada sem onoga instant, dosta toga sto vazi za Cedevitu vazi i za nju.

Sent from my C6903 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By MileBL
Nisam opazio da Radonja pominje Tejica u najavi utakmice, sta se desava sa tim momkom, kakva je povreda u pitanju, jako nam je potreban da imamo kakvu takvu sirinu na centarskim pozicijama?
Da sam sutra na Radonjinom mestu bih pustio Singletona i Randolpha da se izvlace vani i uzimaju suteve, pametnije nam je da Stimac i Cirbes paze na skok nego da love njih dvojicu na crti za tri poena. Od ostali igraca Lokomotive bih obratio paznju na Klavera, Dilejnijja i Broekhoffa, njih ne smemo ostavljati same ni pomagati u odbrani sa njih, imaju jako dobre procente suta.
Takodje jako vazno je da probamo drzati tempo igre na sto visem nivou, oni igraju sa manjim brojem igraca u rotaciji od nas, imali su utakmicu u ponedeljak kao i mi i ne vjerujem da imaju nekih velikih zaliha svjezine, znaci od prvog minuta jaka odbrana, presing preko celog terena i brz prelaz u napad. Sve igrace treba koristiti, cak i Rebica na Drejperu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je Teja zavrsio svoje za ovu sezonu.. Kad se vrati Luka,treba jos neko da ispadne,a on je od svih pokazao ubedljivo najmanje..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
http://www.sportnetwork.rs/play/83152/d ... do-pobede/

Na ovom snimku se vidi da Tejic trenira, valjda ce biti u sastavu.
Sto se tice njegove buducnosti ukoliko ne budu racunali na njega sto pre treba kaparisati Majstorovica iz Metalca, boljeg domaceg igraca njegovih karakteristika ne mozemo naci.
Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:http://www.sportnetwork.rs/play/83152/d ... do-pobede/

Na ovom snimku se vidi da Tejic trenira, valjda ce biti u sastavu.
Sto se tice njegove buducnosti ukoliko ne budu racunali na njega sto pre treba kaparisati Majstorovica iz Metalca, boljeg domaceg igraca njegovih karakteristika ne mozemo naci.
Borisa?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislim da je Borisa igrac koji ce se vise izvlaciti van reketa kao sto igra Miler, dok recimo Majstorovic vise 4/5 igrac, odnosno moze igrati blize kosu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mile, Majstorović je bio na pripremama sa klubom, nije prošao, usput ove godine puni 26 godina, i nije baš u cvijetu košarkaške mladosti, a usput i limitiran igrač tako da te molim da ga preskočiš za poziciju 4/5 u svojim tim-teorijama.
A inače je imao ponude iz inostranstva, nisu ga pustili iz Metalca ove sezone.
Korisnikov avatar
By MileBL
Kako ti kazes, samo nas redovno pune razni limitirani igraci sa pozicije 4/5. Ove sezone smo doziveli dva neplanirana poraza zbog Komatine i Zagorca na koje nismo imali odgovor, takodje jos dosta njih se proslavilo protiv nas ali smo se uspeli nekako provuci.
  • 1
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 329
Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Oly - Valensija finale ako Bog da

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]