Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Heisenberg napisao:Haha ali potez utakmice je veseli Cvetkovic koji kao mali s... trci da polozi loptu jer je prejadan i tu ga Danguba zalepi cisto da mu pokaze ko je mis a ko lav.
Ne znam sto momku to treba? Znam da su pod pritiskom, posebno on ali daj malo dostojanstva... Ali dobro, svako bije svoje bitke :)
Korisnikov avatar
By Lepus
I meni je potez jadan, ali uopste ne osudjujem i ne krivim ga. Zanimljivo bi bilo vidjeti nekog od nas u takvoj situaciji.

Sto se tice utakmice, ljudi su bili bolji i to je to. Meni je posebno zanimljivo na utakmici vidjeti varijacije naseg centralnog pick-a. Skoro svaku drugu utakmicu Radonjic malo modifikuje taj pick, uvijek se ubaci nesto novo i to me veoma raduje. Sinoc smo imali priliku vidjeti pick u kome Guduric pravi blok Zirbes-u u reketu, da bi odbrambeni centar kasnio na piku koji Zirbes pravi Jovicu. Guduric bi poslije bloka izlazio na trojku i u slucaju pomoci njegovog igraca ostajao sam na sutu. Zao mi je sto nemam vremena nase utakmice iz EL pogledati u snimku, vjerujem da bih tu jos uocio mnogo zanimljivih stvari.

Ako sve bude u redu, u petak bi prvi put u ovoj godini trebao uzivo gledati nase momke.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja tek sad izvalio da je Cvele imao laganu asistenciju Vilsonu i nije hteo da mu dâ. Sad mi je još draže što ga je Danguba zalepio ko osmak petaka u osnovnjaku [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
ULTRA KOŠARKA napisao:Kakva crna A licenca, nemojte se zanositi.

Imas neke iskljucive dokaze da se ne moze dobiti A licenca ili je to samo tvoje misljenje?
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Sjećam se kad je Bartomeu oduvao Partizan za A licencu poslije fajnal fora iako je tada u zadnje tri sezone tri puta bio u TOP 8. Finansijska situacija nije puno bolja u Zvezdi sada nego što je bila u Partizanu tada (procjenjujem ne tvrdim), a medijski prostor je isti. Tako da sam skeptik.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mi mozemo dobiti A licencu jedino u slucaju da velika vecina klubova se okrene Fibi, pa da se Djordi zabrine hoce li imati 16 klubova za EL i nas kaparise A licencom sto je gotovo nemoguce. Kako sada stvari stoje moze se desiti da se i mi okrenemo Fibi u slucaju ako izvisimo za Uleb EL.
  • 1
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • 234
  • 329
Fudbal

Dupla kruna ole Iskreno Zvezda nema klupu, fali n[…]

Oly - Valensija finale ako Bog da

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]