Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Jomer
jedino da se desi neko totalno pomracenje uma, ja ne vidim kako ovo Karolina moze da izgubi, svi zaboravljaju oni mozda imaju i bolju odbranu od Denvera a to se potencira kao najveca prednost Broncos-a, dovoljno je samo Stewart da otovri dobro i tu je kraj
Korisnikov avatar
By BogdanB
Priblizava se SB.
Najbolji napad,protiv najbolje odbrane. Stara skola QB-a protiv nove skole QB-a, penzioner protiv igraca pred kome je buducnost. Za koga navijate? :)

Voleo bi Mening da uzme SB,ide u penziju i to bi bila lepa prica ali zgotivio sam Pantere, Njuton je lud igrac. Ipak cu da navijam za sto bolju utakmicu.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne znam šta su sudije gledale kod challenge-a u prvoj četvrtini...Panthers-i su ozbiljno oštećeni jer je direktna posledica sudijske odluke defensive TD Broncos-a.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Kako je prolazila utakmica, sve sam vise mislio da Panteri ne mogu da osvoje. Nisam uspeo celu da pogledam, gledao do 02h, ali Denver je pokidao odbranu. Drago mi je sto Mening odlazi u penziju sa titulom, prelep nacin.
Ne ide da Grobar navija za Pantere :lol:

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By djokonda
BogdanB napisao:Kako je prolazila utakmica, sve sam vise mislio da Panteri ne mogu da osvoje. Nisam uspeo celu da pogledam, gledao do 02h, ali Denver je pokidao odbranu. Drago mi je sto Mening odlazi u penziju sa titulom, prelep nacin.
Ne ide da Grobar navija za Pantere :lol:

I meni je drago zbog Meninga, zbog njega sam navijao za Bronkose (plus što mi je Njuton bezgranično antipatičan). Pokidala ih je odbrana Bronkosa...ovakvu igru defanzivne linije (uključujući meč sa NE) nisam siguran da sam video otkad pratim NFL a to je poslednjih 15-ak godina...Njuton nije znao gde se nalazi. Ipak, ključna za ishod po meni je bila pogrešna sudijska odluka u prvoj četvrtini kada je poništeno čisto hvatanje Kočerija...dve akcije posle Bronkosi su postigli defanzivni TD koji je mnogo uticao na dalju dinamiku meča. Ova greška posebno dobija na značaju imajući u vidu koliko je napad Bronkosa bio bezopasan (praktično ništa nisu napravili još od prve četvrtine meča sa NE).
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nisam napisao da ne gotivim Meninga, da ne kazem da je krsina :D

Korisnikov avatar
By Jomer
ja cekao Karolinu za pare, kad sam budala vezivao basket sa SB, kad su prosli u finale bio sam ubedjen da KArolina uzima kao Sijetl pre dve godine, ali kako sam pogledao dokumentarac ESPN 30 za 30 o cetri pada Bafalo Bilsa, i kako su se u prvom SB ponasali kao da su vec osvojili i potcenili Dzajantse, poceo sam da mislim da ce isto proci i Karolina, sto se na kraju i desilo
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Ja sam se sve nadao da ce da proradi napad Karoline posto se iz aviona videlo da od Meninga nema nista, da su poveli na startu trece bilo bi gazenje verovatno.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Umrla tema :D
Kakav triler sinoc Dalas Grin bej.
Dalas stigne -15 ostavi dovoljno vremena za GB ovi daju FG 1:30 do kraja. Sledi brz odgovor Dalasa za produzetak na 30 sek do kraja a onda magija Rogers pas za Kuka neverovatno hvatanje na liniji i pogodjen FG iz drugog pokusaja :mrgreen:
Ezekil Eliot ubija ...
Korisnikov avatar
By djokonda
au kakav superbol...sreća pa sam imao posla i ispratio ceo meč...da nisam radio verovatno bi već početkom 3/4 otišao da spavam. vratilo se pats-ima za ''the catch'', sad imaju svoj ''the catch'', odnosno edelmanov.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 54
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]