Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Veceras se slusa ovo Manchester United - Song for the Champions (Suporters song) with Lyrics
Korisnikov avatar
By Peja
Forza Chelsea
blue is the colour, football is the game...
By Jaycee Carroll
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Hala Maaaaaaaadrid!!!!!
Korisnikov avatar
By milan2904
Kako je fudbal lepa i jednostavna stvar kada ga igraju majstori ( Real i Mancester UTD),vrhunska utakmica !
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milan2904 napisao:Kako je fudbal lepa i jednostavna stvar kada ga igraju majstori ( Real i Mancester UTD),vrhunska utakmica !
i vrhunska kradja
1.Lopta vrlo verovatno izlazi u aut,ali se akcija Reala nastavlja i Runi izbacuje loptu u aut.Posle tog auta Real daje gol.
2.Varane zalsuzio crveni karton zbog starta na Evri
3.Prekrsaj na Velbeku na sredini terena nije sviran
4.Serhio Ramos je gori od takozvanih simulatora iz Barselone.Ne dobija zuti zbog udarca rukom Evansa,a Van Persi odmah na pocetku utakmcice zbog vazdusnog duela dobija zuti,a kasnije pri kraju i Valensija
5.Par prekrsaja sudenjin za Real,koje niko u Engleskoj ne bi sudio
6.Nije pustio korner
I nemojte da kazete za penal jer ako je bio prekraj na Di Marii onda je i Di Maria napravio prekrsaj kada je uzeo loptu Van Persiju
Glory United
Korisnikov avatar
By milan2904
MILOS OBILIC napisao:
milan2904 napisao:Kako je fudbal lepa i jednostavna stvar kada ga igraju majstori ( Real i Mancester UTD),vrhunska utakmica !
i vrhunska kradja
1.Lopta vrlo verovatno izlazi u aut,ali se akcija Reala nastavlja i Runi izbacuje loptu u aut.Posle tog auta Real daje gol.
2.Varane zalsuzio crveni karton zbog starta na Evri
3.Prekrsaj na Velbeku na sredini terena nije sviran
4.Serhio Ramos je gori od takozvanih simulatora iz Barselone.Ne dobija zuti zbog udarca rukom Evansa,a Van Persi odmah na pocetku utakmcice zbog vazdusnog duela dobija zuti,a kasnije pri kraju i Valensija
5.Par prekrsaja sudenjin za Real,koje niko u Engleskoj ne bi sudio
6.Nije pustio korner
I nemojte da kazete za penal jer ako je bio prekraj na Di Marii onda je i Di Maria napravio prekrsaj kada je uzeo loptu Van Persiju
Glory United
MO brate sto si ovo napisao,jebem mi se i za United i Real,ja gledam fudbal i odusevljavam se dobrim potezima.Ja navijam samo za jedan klub koji je '91 bio prvak Evrope i Sveta kad si ti nisi rodio a ja te momente odlicno pamtim i zato nikad ne mogu da navijam za nijedan drugi klub.
P.S. Ima jedan klub koji mi je drag,koga volim malo manje od Zvezde a to je klub iz mog grada Krusevacki Napredak.
By Jaycee Carroll
@MO

Nemoj da se blamiras i da pominjes sudjenje svako ce da ti se smeje.Ako je tako i Jones je napravio penal vrz Di Mariju.Postedi me od gluposte bar veceras,da se koncentrisem na utakmicu.
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 2140
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]