Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By BogdanB
Karolina zasluzeno prosla. U prvom poluvremenu su samo oni postojali I postigli su 31 poen.
Ponadao sam se u drugom, Sijetl za 6 minuta, dva TD-a ali ipak posle nisu mogli da stignu. Zavrsilo se 31-24
Timovi koje vise gotivim samo ispadaju :D
U ovom mecu navijam za Stilerse

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By BogdanB
Da li je moguce, za 4 tima za koja sam navijao su ispali. Ne mogu da verujem, rekoh kada ustanem, valjda ce Stilersi da pobede a ono ovi preokrenuli rezultat. Sad ostaje za Pantere da navijam :D

Korisnikov avatar
By Jomer
ja sam se samo smorio za Stilerse, ono od 8 timova koji su igrali predhodnih dana, samo sam navijao da Sijetl ispadne, onaj Vilson mi je sve odbojniji a i Linc mi je negativac, sa druge strane imam dosta postovanja za Pit Kerola i za posao koji je uradio u Sijetl ali sa ovom dvojicom u paketu ide minus

Stilersi malo da koriguju odbranu lagano mogu do SB sledece godine, najbolji par WR u ligi nesto slicno kao ST luis sa Brusom i Holtom
Korisnikov avatar
By BogdanB
Steta sto su Stilersi bili osakaceni povredama.
Vilson, pusti odbranu na njega I ima da se snadje I da baci pas :D
Mislim da bi opasno finale bilo Panteri - NE.

Korisnikov avatar
By Jomer
isto mislimo :D

mozda najefikasniji SB u najavi
Korisnikov avatar
By BogdanB
Prvi finalista ekipa Denvera. Paklena odbrana tokom celog meca ali na kraju Patriote zamalo da ih ubiju u pojam. Moze da se kaze, omasen extra poen u prvom poluvremenu je kostao Patriote. Menig dobija bonus u iznosu od dve milke, taj novac neka da svojoj odbrani.

Korisnikov avatar
By Stiglitz
Mislim da Denver nema sta da trazi protiv Karoline.
Korisnikov avatar
By BogdanB
@milanezija

Za takvu ofanzivnu liniju, zasluzna je odbrana Denvera.
U napadu Denver nema sta da trazi protiv Karoline. Ali ovo je SB, jedna utakmica, nikada se ne zna.

• 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 54
Takmicenja mladjih kategorija

Pretpostavljam da je Bjelic stamparska greska za B[…]