Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Premalo se ložimo na veliku pobedu, premalo. Ali šta ćeš, tak'i smo.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Premalo se ložimo na veliku pobedu, premalo. Ali šta ćeš, tak'i smo.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
Samo trofej el se priznaje..:-)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pao nikad nije bilo lošiji u bližoj istoriji, kakva promaja u reketu majko mila, valjda otud i nije neko loženje na pobjedu, generalno govoreći. Ali dobro to su njihova posla i problemi.
Rekli ste dosta o utakmici, i ja bih se složio, i još naglasio da će utakmica sa Malagom u BG biti dosta teža nego ova u Atini, a tu je maltene pobjeda pod moranje, definitivno glavni konkurent za top8.
Između toga utakmica sa Metalcem, gdje ne bi trebalo biti većih problema.
Korisnikov avatar
By Peja
I ja sam verovao u pobedu. Smatrao sam da ce biti nesto kao onda kad smo dobili Bajern u gostima gde su nas svi otpisali . Na pocetku top 16 sam rekao da ce Efes i Fener biti prva dva a Cedevita i Darusafaka poslednja dva tima.

Ostala 4 ce se boriti za dva mesta, ocekujem da Lokomotiva padne u formi i da spadne u rang nas Unikahe i Pao-a.

Bez obzira koliko je PAO sinoc ostavio los utisak i dalje verujem da ce oni imati dobru sezonu i da su dobar ali nekako cudan tim.

Bilo bi dobro da ovo od sinoc iskoristimo na pravi nacin sto bi znacilo da dobijemo Unikahu sledece kolo, onda ce ova pobeda imati smisla

Voleo bih da Jovke upise tripl dabl do kraja sezone. Jel uspeo to neko u EL?
Sinoc mu je malo falilo 9 8 8
Peja napisao: Voleo bih da Jovke upise tripl dabl do kraja sezone. Jel uspeo to neko u EL?
Nikola Vujčić dva puta u dve uzastopne sezone, koliko ja znam.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine napisao:
Peja napisao: Voleo bih da Jovke upise tripl dabl do kraja sezone. Jel uspeo to neko u EL?
Nikola Vujčić dva puta u dve uzastopne sezone, koliko ja znam.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Nije me mrzelo da trazim koji su to mecevi bili, u pravi si , sezona 05/06 i 06/07

Protiv Prokoma je imao 11 p 12 skokova i 11 asistencija

I protiv Olimpije 27p , 10 skokova, 10 asistencija
By Edibledi
Peja napisao:I ja sam verovao u pobedu. Smatrao sam da ce biti nesto kao onda kad smo dobili Bajern u gostima gde su nas svi otpisali . Na pocetku top 16 sam rekao da ce Efes i Fener biti prva dva a Cedevita i Darusafaka poslednja dva tima.

Ostala 4 ce se boriti za dva mesta, ocekujem da Lokomotiva padne u formi i da spadne u rang nas Unikahe i Pao-a.

Bez obzira koliko je PAO sinoc ostavio los utisak i dalje verujem da ce oni imati dobru sezonu i da su dobar ali nekako cudan tim.

Bilo bi dobro da ovo od sinoc iskoristimo na pravi nacin sto bi znacilo da dobijemo Unikahu sledece kolo, onda ce ova pobeda imati smisla

Баш имам неко супротно виђење, да ће Локомотива да подигне форму и да буде прва у групи, за остало не знам шта да кажем, Уникаха је много јака и добро вођена, Ефес и Фенер су на папиру прејаки али Ефес на плеју нема замену за Уертела, Гренџер је чиста двојка. То је, по мени, кључно; ако издрже тако без достојне замене, свака им част.
ПАО, мислим да ће бити 7. у групи, испред Дарушафаке. Цедевита ми делује доста добро али далеко од прва 4, реално 6.
Е сад, да ли ће Звезда успети да направи још једно велико изненађење???
Имају тим, Радоњић одушевљава!
Мицић је био у каналу, он му је пружио руку и извукао га; Дангубић изашао из повреде, игра изнад свих очекивања; Гудурић добија шансу, иако сви траже да игра 30 минута, не може тако, морају и други да расту.
Треба још један високи да проигра у Звезди, Митровић фали, Тејић назадовао... Симанић не игра.
Добро се држи Звезда, врло добро.
Пораз од Ефеса заборавити, вратиће се то, кад-тад.
Екипу треба одморити у АБА лиги и дати шансу млађим играчима а главни да играју са смањеном минутажом, Цирбес, Милер и Јовић.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Moramo da pobedimo Unikahu, jer ce nam oni mozda biti glavni rival za 4 mesto.
Lokomotiva ima Dilejnija koji je odlican igrac i tri dobra krilna centra Klavera, Sinteltona ili kako se vec izgovara i Rendolpa i dva palijandera Bikova i jos jednog. Realno imaju losu klupu i za ocekivati je da padnu u formu. Nemaju rezervnog pleja, nemaju ni beka ni krilo, sem ta dva sutera.

Fenerbahce, Efes bi trebalo da prodju dalje, a mislim da Cedevita, Durusafaka i PAO nemaju sta da traze.
  • 1
  • 220
  • 221
  • 222
  • 223
  • 224
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Nisam gledao utakmicu, ali što kaže Karabu,[…]